Jdi na obsah Jdi na menu

"Béčko" porazilo venku Čechovice i Neředín a bojuje o vítězství v divizi

29. 1. 2017

V sobotu 28.1. zajíždělo naše družstvo na horkou půdu soupeřů z Neředína a Čechovic.

V ranním zápase jsme v Neředíně zachytili úvod zápasu, získali bod v jednom deblů a drželi se soupeřem krok. Fantasticky zahráli v singlech především Ondra Skalský a Adam Soukup, kteří dohromady získali pro tým úžasných 8 bodů.  A protože navíc Lukáš Valašík po boji zdolal Jakuba Chalupu mohli jsme slavit veledůležité vítězství 10:6.

T.J. Sokol Olomouc-Neředín A - SK Přerov B 6:10 (čtyřhry 1:1, body domácích: Valošek Jan 2:2, Pospíšil Jaroslav 1:2, Gargel Zbyněk 1:2, Chalupa Jakub 1:3, body hostů: Soukup Adam 4:0, Skalský Ondřej 4:0, Valašík Lukáš 1:2, Maděrka Svatopluk 0:3)

Odpoledne v Čechovicích došlo ke komplikaci již v deblech, kdy se nám nepodařilo bodovat ani v jednom z nich. Naštěstí jsme již v prvním kole singlů dokázali ztrátu smazat a v dalším průběhu utkání jsme se dokonce dostali do vedení. Zlomovým okamžikem se stalo vítězství Svatopluka Maděrky nad Jaroslavem Šťastným, který se navíc v tomto duelu nešťastně zranil a do dalších utkání již nenastoupil. Vynikající výkon předvedl především domácí Zdeněk Šťastný, který domácím zajistil 4,5 bodu. Poslední komplikací za naší cestou k vítězství se stala další nepříjemnost, když za stavu 9:7 pro Přerov, Lukáš Valašík při nepříznivém stavu 2:0 na sety pro domácího Jiřího Jančíka v pádu nalomil svou raketu. I přes nepříznivý stav i okolnosti však dokazal výsledek otočit na 3:2 ve svůj prospěch a zajistil poslední bod k vítězství 10:7. I v tomto duelu jsme se mohli opřít o Ondřeje Skalského a Adama Soukupa, kteří získali pro tým po 2 bodech. Úžasně též celý den tým podporoval Milan Šoc, který byl připraven ke střídání a patří mu velký dík.

T.J. Sokol Čechovice A - SK Přerov B 7:10 (čtyřhry 2:0, body domácích: Zdeněk Šťastný 4:0, Jaroslav Šťastný 0:2, Oldřich Stužka 1:2, Jiří Jančík  0:4, WO 0:2, body hostů: Soukup Adam 2:2, Skalský Ondřej 2:2, Valašík Lukáš 2:1, Maděrka Svatopluk 2:1, WO 2:0)

Stinou stránkou těchto skvělých vítězství je horší vzájemná bilance s týmem z Čechovic o jeden jediný set. Avšak do konce soutěže ještě chybí spoustu utkání a situace se může zamotat různými směry.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář