Jdi na obsah Jdi na menu

1. Krajský bodovací turnaj mládeže v Přerově

23. 9. 2016

V neděli 18.9 se na hale SK Přerov konal 1.KBTM dvou nejvyšších divizí A a B. A nutno dodat, že dominance přerovské mládeže v kraji pokračuje i v nové sezoně.

V divizi A zvítězil přerovský Petr Olejník před oddílovým kolegou Adamem Soukupem a bronzovým Lukášem Veiglem z Jeseníka. Čtvrtý skončil další přerovan Lukáš Červinka a pátý Pavel Hejduk reprezentující OP Prostějov. Nejlepší šestku turnaje doplnil ještě nováček v přerovském dresu Bořek Otáhal. Přerovskou hegemonii zvýraznil osmým místem Tomáš Jarolím.

Rád bych upřesnil, že nadějný Pavel Hejduk reprezentoval OP Prostějov tento turnaj naposled. Během tohoto týdne se podařilo dotáhnout jeho přestup do SK Přerov a již v dalším KBTM v Mikulovicích bude přerovským reprezentantem.

Aby výborných výsledků a zpráv nebylo málo, divizi B opanoval další člen našeho oddílu Hynek Čada a v Mikulovicích rozšíří řady našich hráčů v divizi A.

Závěrem chci poděkovat všem reprezentantům SK Přerov a hlavnímu trenérovi panu Jaromíru Zlámalovi za jejich přípravu. Jen tak dál chlapci!!!!

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář