Jdi na obsah Jdi na menu

6. Ročník Memoriálu Františka Žurka - výsledky

14. 5. 2016

Dne 14.5 se na naší hale konal vzpomínkový turnaj na našeho bývalého spoluhráče Františka Žurka, který tragicky zahynul již před 8 lety. František by se právě letos dožil 50 let.

Turnaj byl rozdělen do třech soutěží. V kadegorii do divize, které se zúčastnilo 33  hráčů, zvítězil Petr Mesároš z Hodonína, který ve finále zdolal Pavla Koutného z Buku. Třetí místo získal Jiří Gráf, který je oddílovým kolegou Petra Mesároše. Nejlepším domácím hráčem se stal na "bramborové pozici" mladý Adam Soukup.

V hlavní kategorii bez omezení, které se zúčastnilo 27 sportovců, byl možno vidět na naší hale skvělý stolní tenis, především v podání ligových hráčů. Po urputném finálovém boji zvítězil Petr Handl z Brna, druhý skončil Tomáš Smýkal ze Zlína. V souboji o bronzovou příčku se překvapivě (ale zaslouženě) utkali divizní Jiří Gráf a domácí Otmar Mergenthal. Šťastnější byl nakonec Gráf a získal tak finanční prémii za 3. místo.

V kategorii deblů byla nejlepší dvojce Koldas-Smýkal (Zlín), před kombinovaným duem Černocký-Liška. Bronz získal debl Gráf-Mesároš (Hodonín).

Vedení zhodnotilo turnaj jako povedený a myslím, že i zúčastnění hráči mohli odjíždět z Přerova spokojení. Věřím, že příští rok se na 7. ročníku opět všichni potkáme a možná ještě v hojnějším počtu.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář