Jdi na obsah Jdi na menu

Přerov B zvítězil v Novém Malíně a postupuje do další fáze Českého poháru

22. 4. 2016

Ve čtvrtek 21.4 jsme zajížděli k zápasu Českého poháru do Nového Malína na Šumpersku. Ve velmi útulném prostředí místní sokolovny jsme nastoupili v sestavě Svatupluk Maděrka, Jiří Netesal a Lukáš Valašík. Domácí, kteří nastupují v KP 2 skupiny B poskládali sestavu: Tomáš Vrána, Roman Kubíček a Jan Karger.

V úvodním deblu zvítězila hostující dvojce Valašík - Maděrka nad párek Larger - Vrána jasně 3:0. Svůj první bod připsali domácí hned v druhém duelu v kterém Roman Kubíček přehrál Jiřího Netesal v poměru 3:1. Poté ovšem Maděrka zdolal Vránu 3:0 a stejným poměrem si Valašík poradil s Kargerem. Svůj druhý bod získali domácí v utkání Vrána, Netesal. Vrána zvítězil 3:0. V dalším průběhu už však dominovali hosté, kdy postupně Valašík porazil Kubíčka 3:0 a Vránu 3:1. Maděrka přidal body s Kargerem 3:0 a s Kubíčkem také 3:0. Svůj bod získal i Jirka Netesal, který zdolal Kargera 3:1.

Utkání tedy skončilo jasným přerovským vítězství 8:2. Přerov B tak postupuje do další fáze Českého poháru, kde ho již doplní i oddílový kolegové z týmu "A". Soupeři pro naše týmy ještě nejsou známi , ale jisté je že další kolo bude na pořadu v září.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář