Jdi na obsah Jdi na menu

Přerov získal trofej pro vítěze krajského kola českého poháru

19. 5. 2016

Ve středu 18.5 jsme sehráli finále krajského kola českého poháru v Ondraticích. Do utkání jsme nominovali Svatopluka Maděrku, Milana Šoce a Lukáše Valašíka.  Domácí nastoupili ve složení Beneš Jan, Milar Martin a Petr Zich.

První bod zápasu získala hostující dvojce Maděrka - Valašík ve čtyřhře, kdy poměrně snadným způsobem porazila domácí dvojci Beneš - Milar v poměru 3:1 na sety. Poté poprvé zabodovali domácí, když ondratický Beneš porazil Milana Šoce 3:0. Následně však zvítězil Maděrka nad Milarem 3:0 a Valašík 3:2 nad Zichem. O zdramatizování situace v zápase se postaral Beneš, který porazil Valašíka 3:1 a Milar, který zdolal Šoce 3:1. Stav utkání byl tedy před poslední serii zápasu těsný 4:3 ve prospěch hostů.

Tři poslední duely však hosté zvládli s bravurou, když Valašík porazil Milara 3:2, Šoc Zicha 3:0 a Maděrka Beneše 3:1.

Hosté tak po vítězství 7:3 získali vítězství v krajském kole českého poháru. Vítězná trofej bude našemu týmu předána na krajské konferenci v Křelově dne 2.6.2016.

O tento úspěch se kromě Svatopluka Maděrky, Lukáše Valašíka a Milana Šoce přičinil i Jiří Netesal, který se podílel na semifinálovém vítězství v Novém Malíně.

 

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Olda BEREZA - blahopřání

19. 5. 2016 23:23

Gratuluji všem - výborně