Jdi na obsah Jdi na menu

„A“ tým splnil povinnost a šest bodů je doma

30. 11. 2021

O víkendu jsme opět měli mít možnost využít domácí prostředí, kdyby do toho ale nezasáhl náš současný největší protivník a to covid-19. Dle současných epidemiologických pravidel může v hale v době zápasu být pouze dvacet osob a vzhledem k tomu, že naše Béčko současně hrálo 3. ligu, tak byl tento limit na samé hranici. Přesto naši hráči i bez podpory publika podali výborný výkon a přesvědčivě v obou utkáních zvítězili. Podařilo se nám tak vrátit na sedmou příčku a opět se nám lépe dýchá. O skvělé atmosféře svědčí snímky z nedělního zápasu, které pro nás pořídil profesionální fotograf pan Jan Pořízek.

V sobotu jsme přivítali hráče z TJ Sokol Jaroměř-Josefov a vzhledem k tomu, že jejich družstvo přijelo jen ve třech, bylo naší povinností vyhrát. Během necelých dvou hodin bylo hotovo, vyhráli jsme 10:1 a naše Áčko tak mohlo povzbuzovat B tým, který hrál s SK Svinov. Zjevně jim to pomohlo, protože poprvé v letošním ročníku zvítězili a také si připsali 3 body.

V neděli jsme nastoupili v dobré náladě a na TJ Tatran Hostinné jsme si věřili. I tentokrát jsme hráli jen dvě hodiny a zvítězili jsme 10:4. Úvodní čtyřhra dopadla sice dělbou bodů, ale pak jsme si šli nekompromisně za vítězstvím. Klíčem k zápasu bylo porazit jedničku soupeře – Jaroslava Kalenského, což se podařilo hned v prvním duelu Adamovi Soukupovi a následně i Bořkovi Otáhalovi. Oba je potřeba pochválit, neboť za oba dny neztratili ani jeden zápas.     

SK Přerov A – TJ Sokol Jaroměř-Josefof 2 10:1 (čtyřhra 1:0; body domácích: Otáhal Bořek 2:0, Soukup Adam 2:0, Skalský Ondřej 0:1, Škvrna Jan 1:0, WO 4:0; body hostů: Dostál Jan 0:2, Fausek Matěj 1:1, Hník Ondřej 0:2, WO 0:4)

SK Přerov A – TJ Tatran KRPA Hostinné B 10:4 (čtyřhra 1:1; body domácích: Soukup Adam 3:0, Palásek Michal 1:2, Otáhal Bořek 3:0, Škvrna Jan 2:1; body hostů: Kalenský Jaroslav 1:2, Šplíchal Jan 2:1, Šorm Luboš ml. 0:3, Matuška Petr ml. 0:3)

-ms-

 

Náhledy fotografií ze složky Foto: Jan Pořízek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář