Jdi na obsah Jdi na menu

"Ečko" remizovalo v Hustopečích, "déčko" těsně podlehlo v Kojetíně

1. 10. 2016

Druhým kolem pokračovaly v pátek 30.9 regionální soutěže 1. a 2. třídy. Naše týmy po úvodních vítězstvím cestovaly na půdu svých soupeřů.

Přerov "D" zavítal do Kojetína na duel s domácím Kojetínem "B". Naše "kroměřížská klika" ve složení Hynek Čada, Lukáš Červinka a Richard Šikl byla doplněna Martinem Krudencem. Úvod zápasu vyšel skvěle a po deblech jsme získali náskok 2:0. Celou první polovinu zápasu jsme toto vedení drželi. Domácí ale bohužel ve střední pasáži utkání vyrovnali a mohutným finišem nakonec získali pro sebe těsným poměrem 10:8. Dva body získal Hynek Čada a Richard Šikl po jednom Martin Krudenc a Lukáš Červinka.

Přerov "E" zajížděl k duelu do Hustopeč nad Bečvou k duelu s místním "áčkem". Do utkání jsme vyslali Vojtu Bestu, Pavla Hejduka a Tomáše Jarolíma, kteří byli posíleni o Jarmila Vysloužila. Zápas byl velmi vyrovnaný již od svého počátku. Dvojci Hejduk - Jarolím se podařilo získal bod za vítězství v deblu. Skvěle utkání zvládl Pavel Hejduk, který nezaváhal a svému novému klubu přispěl 4 body. Výkonnostní progres potvrdil Tomáš Jarolím ziskem 3 bodů. Jarmil Vysloužil musel bojovat, kromě soupeřů i s ustupující virozou, proto 1 bod není špatným výsledkem. Nováčkovskou daň zaplatil Vojta Besta, který tentokráte nebodoval. Utkání tak skončilo smírně 9:9.

Oba týmy budou bojovat i následující pátek 7.10, kdy se představí od 18:30 opět na domácích stolech.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář