Jdi na obsah Jdi na menu

Adam Soukup reprezentoval náš oddíl na MČR dorostu v Praze

25. 4. 2017

O minulém víkendu se hráč SK Přerov Adam Soukup zúčastnil MČR dorostenců, které se konalo ve Sportovní hale Jedenáctka VS – Mírového hnutí 2385/3, Praha 11.

Adam začal svou pouť turnajem prvním zápasem předkola, kde ho čekal velice známý soupeř a to Lukáš Veigl  z Jeseníka. Toto utkání náš hráč zvládnul a zvítězil 3:1 (-12,11,6,9). V druhém kole předkola narazil na Michala Blinku z SKST Liberec. Na tohoto soupeře už ale Adam bohužel nestačil a podlehl po statečném boji 3:0 (-11,8,5).

Následně se náš reprezentant "přesunul" do tzv. finále C, kde dále bojoval o co nejlepší umístění. V prvním kole této fáze svedl souboj se soupeřem z TJ Lanškroun Patrikem Kristkem. S tímto soupeřem Adam neměl vážnější potíže a zvitězil 3:0 (6,3,14). V osmifinálovém souboji finále C "vyfasoval" Adam Petra Dvořáka z TTC Elizza Praha. Ani v tomto duelu neměl přerovan problém a postoupil do čtvrtfinále po vítězství 3:0 (6,11,7). Stopku mu vystavil až v následném kole Filip Vybíral Z SKTS Baník Havířov. Adam podlehl velice těsně 3:2 (6,-8,-6,9,-6).

Adam Soukup tedy ve třech duelech zvítězil a ve dvou duelech našel svého přemožitele. Děkujeme Adamovi za reprezentaci našeho oddílu!!

Doplním ještě,že původně nominovaní náhradníci Lukáš Červinka a Pavel Hejduk se v turnaji nakonec neměli možnost prezentovat.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář