Jdi na obsah Jdi na menu

Béčko těsně podlehlo silným Čechovicím a splnilo povinnost vítězstvím v Lutíně

15. 10. 2019

V pátek 11.10. zajíždělo naše mužstvo k předehrávce 3. kola divize do Čechovic.

Tým oslabený o Milana Šoce, který měl rodinné povinnosti a dlouhodobě zraněného Svatopluka Maděrku, rozhodně neplnil roli favorita, protože jeho soupeřem byl velmi zkušený "mančaft" s hráči s druholigovou minulostí. Svému osodu jsme se ale snadno nepoddali a domácí jsme donutili bojovat až do závěrečného osmnáctého duelu. O vítězství Čechovic 10:8 nakonec rozhodla větší vyrovnanost kádru, když tři jeho hráči dokázali vybojovat 3 body. Nepomohl ani 100% zisk Lukáše Valašíka a vynulování domácí naděje Dominika Nováka.

TJ Sokol Čechovice - SK Přerov B 10:8 (čtyřhry 1:1, body domácích: Novák Dominik 0:4, Šťastný Jaroslav 3:1, Vejmola Pavel 3:1, Šťastný Zdeněk 3:1, body hostů: Valašík Lukáš 4:0, Galanda Tomáš 1:3, Prázdný Pavel ml. 1:3, Prázdný Pavel st. 1:3)

Klukům z Čechovic patří dík, že akceptovali naši žádost o páteční předehrávku!

V sobotním dopoledni jsme bojovali na stolech nováčka soutěže z Lutína.

Tým opět nejel v elitní sestavě, protože kromě dříve zmiňovaného Svatopluka Maděrky, tentokrát absentoval z pracovních důvodů i Lukáš Valašík. I tak jsme ale v tomto střetnutí mysleli na vítězství a zisk 4 bodů do tabulky. Naše cíle se nám podařilo naplnit a jasným vítězstvím 10:3 jsme potvrdili velice slušný vstup do letošního ročníku divize. Pavel Hejduk se stal nejlepším hráčem našeho týmu i celého střetnutí, když zvítězil ve všech svých zápasech.

J Sigma Lutín - SK Přerov B 3:10 (čtyřhry 0:2, body domácích: Začal Martin 0:3, Zbořil Radek 1:1, Kocián Martin 2:1, Tlach Miroslav 0:3, body hostů: Galanda Tomáš 2:1, Šoc Milan 2:1, Netesal Jiří 2:1, Hejduk Pavel 2:0)

Lukáš Valašík

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář