Jdi na obsah Jdi na menu

Bláznivý víkend jako na horské dráze

2. 11. 2021

Ti z vás, kteří jste měli odvahu si někdy zkusit tuto adrenalinovou zábavu, tak jistě víte, co to znamená. Připoutáte se, vláček vás pomalu vyveze na nejvyšší bod dráhy a s napětím čekáte, co bude následovat. Po pár vteřinách, kdy se ale začnete řítit dolů, zjistíte, že to ze spodu vypadalo úplně jinak. To už ale máte žaludek tam, kde obvykle nebývá a hlavou se vám honí myšlenky na to, jak z tohoto vláčku vystoupit. To je ale teprve začátek, protože tento stav zažijete ještě několikrát. Pak znovu vystoupáte nahoru a bojíte se, co na vás čeká tentokrát, ale vy pro změnu jedete ve spirále dolů a dolů, a přestože vláček jede rychleji a rychleji, vyvolává to ve vás pocit rozkoše. Takže když vláček konečně zastaví, tak cítíte nejen velkou úlevu, že to máte konečně za sebou, ale chcete znovu nasednout, protože i když jste si mysleli, že to možná ani nepřežijete, tak se vám to vlastně líbilo.

Podobně probíhal aktuální dvojzápas, který byl o neproměněných koncovkách, což mělo za následek nejhorší dosavadní prohru a následně jednoznačné vítězství, které vrátilo týmu pocit zadostiučinění a sebedůvěru do dalších bojů.

V sobotu přivítalo v nových dresech naše Áčko hráče TTC Brno, a přestože má celkově vyšší elo, naši hráči si na něj věřili. Výsledek ale předčil všechna naše očekávání. Bohužel kromě jednoho bodu ze čtyřhry a druhého bodu, který získal Jan Škvrna, jsme celkově prohráli 2:10. Mohlo to však dopadnout zcela opačně, ale to bychom nesměli prohrát sedm utkání 3:2. Kromě toho se ve druhém zápase zranil Bořek Otáhal, což se negativně projevilo na psychice mužstva. I když výsledek je jednoznačný, našim hráčům toho nelze moc vytknout. Bojovali jako lvi, ale když se nedaří, tak s tím někdy nejde nic dělat.

Co se odehrálo přes noc, nevíme, ale v neděli nastoupilo Áčko proti KST Blansko jako by je někdo pokropil živou vodou a vyhráli hladce 10:1. Od počátku šli za svým vítězstvím a vůbec na nich nebylo znát sobotní zklamání. Každý opět odevzdal maximum a nikdo nechtěl prohrát svůj zápas, vzájemně se povzbuzovali a podali bezchybný kolektivní výkon. O týmovém duchu také hovoří to, že se k týmu – byť na empiru – připojil Bořek Otáhal, který bude pro pohmoždění kolena mužstvu čtrnáct dnů chybět. Zásluhu na skvělém výsledku má taky trenér našeho Áčka Jaromír Zlámal, který navrhnul pozitivní změny. To co je ale podstatné, ve čtvrtině soutěže jsme stále na sedmé příčce.

SK Přerov A – TTC MS Brno 2:10 (čtyřhra 1:1; body domácích: Otáhal Bořek 0:2, Soukup Adam 0:2, Škvrna Jan 1:2, Skalský Ondřej 0:3; body hostů: Bíza Petr 3:0, Šenkapoul Petr 3:0, Svoboda Libor 1:1, Sigmund Ivo 2:0)

SK Přerov A – KST Blansko 10:1 (čtyřhra 2:0; body domácích: Škvrna Jan 2:0, Palásek Michal 1:1, Soukup Adam 3:0, Skalský Ondřej 2:0; body hostů: Vaculík Miloslav 0:3, Veselý Lukáš 1:1, Petr Michal 0:2, Polívka Martin ml. 0:2)

-ms-

 

Náhledy fotografií ze složky 2. liga 2021/2022

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář