Jdi na obsah Jdi na menu

Cenné body pro Céčko

5. 11. 2012

V sobotu se konalo další kolo divizní soutěže, kde stolní tenisté Přerova přivítali na svých stolech tým Jeseníku B a Šumperku A.

 

Přerovské Céčko začalo své první utkání s Jeseníkem B, který má letos ambice soutěž vyhrát. Přerov do utkání nevstoupil příliš šťastně, když  prohrál obě úvodní čtyřhry a následně Bluma a Netesal prohráli své první zápasy těsně 2:3. Zpět do hry o cenné body vrátil Přerov výhrou  Hrabica 3:1 a Divina 3:0. SK Přerov C tedy po prvním kole prohrával 2:4 s hostujícím Jeseníkem B. Druhé kolo začalo ne příliš dobře, kdy Netesal a Hrabica prohráli 0:3. Jiskřička naděje vysvitla, když Divina vyhrál hladce 3:0 ale další smolný zápas v zápětí Bluma prohrál 2:3. Stav 7:3 pro hosty již nebyl pro Přerov tak oku lahodicí. Bohužel pro Přerovské Céčko začalo předposlední kolo, které se posléze ukázalo i jako konečné, jelikož Hrabica prohrál 1:3, Netesal 0:3, Bluma 0:3 a konečný stav jen nepatrně upravil Divina výhrou 3:2. Přerovské ,,C“ tak podlehlo 4:10 Jeseníku B.

 

Body:

Čtyřhry :Divina-Bluma 0/1, Šoc-Netesal 0/1

Dvojhry: Divina 3/3, Hrabica 1/3, Bluma 0/3, Netesal 0/3

 

Odpoledne Přerovské Céčko nastoupilo proti doposud vedoucímu týmu soutěže Šumperku A ve stejném složení jako ráno Divina, Hrabica, Bluma, Netesal a střídající Šoc.

 Úvodní čtyřhra Netesal-Šoc dokázali porazit hostující 3:2 a Divina –Bluma naopak smolně podlehli 2:3. Do dvouher se šlo tedy za stavu 1:1. První kolo začal těsnou prohrou Netesal 2:3 a stejným poměrem i Divina. Závěr kola zvládli Bluma a Hrabica kteří porazili hostující hráče a tak udrželi celkový stav 3:3. Druhé kolo začal Divina jednoznačnou výhrou 3:0 a Hrabica 3:1. V tomto kole ale svůj zápas prohrál Bluma 1:3 a Netesal zase těsně 2:3, takže po druhém kole byl stále celkový stav nerozhodný. 3.kolo skončilo opět remízou, kdy Bluma a Divina svoje zápasy vyhráli 3:1 a naopak Hrabica a Šoc své zápasy 1:3 prohráli. Bylo před námi poslední 4.kolo a celkový stav 7:7 byl pro Přerov velice zajímavý. Poslední kolo začal Hrabica, který podlehl hostujícímu hráči snadno 0:3. Šoc nedokázal přehrát protihráče a prohrál 1:3. Najednou Přerovské Céčko prohrávalo 2 zápasy před koncem 9:7. Do posledního utkání tedy nastoupil Divina, který s přehledem vyhrál 3:0 a Bluma, který po diváky a spoluhráči vyvolané atmosféře dokázal vyhrát těsným výsledkem 3:2. Tak jak všechny tři kola skončily remízou, i to poslední čtvrté nebylo výjimkou a  Přerovské Céčko tedy dokázalo s doposud neporaženým týmem soutěže uhrát remízu 9:9 a ukrást mu tak cenné body do dalších bitev o přední pozici v divizní soutěži.

 

Body:

Čtyřhry :Divina-Bluma 0/1, Šoc-Netesal 1/1

Dvojhry: Divina 3/4, Hrabica 2/4, Bluma 3/4, Netesal 0/2, Šoc 0/2

 

 

J.D.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Olda - K zápasům

6. 11. 2012 0:30

Bojovný výkon hlavně odpoledne proti favoritu - blahopřeji