Jdi na obsah Jdi na menu

Dalibor Skopal vybojoval bronzovou medaili na MČR starších žáků

3. 5. 2017

V podkrkonošském městečku Hostinné se v termínu 29.4.-30.4. konalo MČR staršího žactva.

Náš oddíl měl ve startovním poli trojí zastoupení. Richard Šikl, Lukáš Červinka a Dalibor Skopal bojovali o co nejlepší umístění.

Richard a Lukáš nejprve museli projít náročnou kvalifikací. To se bohužel ani jednomu nepodařilo. A oba se tak přesunuli do tzv. finále C. V tom Lukáš nejprve porazil domácího Jakuba Valeše, ale následně prohrál s Tomášem Černohorským ze Vsetína. Richard měl první kole finále C volné, ale hned v tom druhém prohrál s Radimem Svojanovským z Ústí nad Orlicí.

Dalibor, který byl nasazen přímo do hlavní soutěže finále A, bohužel prohrál hned v prvním kole s Radimem Moravkem ze Stražnice. V následném finále B, nejprve Dalibor zvítězil nad Matějem Zábojem z Ostravy, ale následně nestačil na Jakuba Kauckého z pražské Kotlářky.

Naši hráči se také zúčastnili deblových soutěží. Zdaleka nejlépe se vedlo Daliborovi Skopalovi, který se se svým parťákem Filipem Vybíralem z Havířova probojoval až do semifinále. V tom sice podlehli prvnímu nasazenému páru Bělik - Martinko, ale i tak to znamenalo zisk skvělé bronzové medaile.

Jde o další velký úspěch našeho oddílu v končící sezoně! Velká gratulace a poděkovaní všem našim reprezentantům!!

Kompletní výsledky: https://www.ping-pong.cz/wp-content/uploads/2017/04/Mistrovstv%C3%AD_%C4%8CR_star%C5%A1%C3%ADho_%C5%BEactva_2017_kone%C4%8Dn%C3%A9_v%C3%BDsledky.pdf

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář