Jdi na obsah Jdi na menu

Déčko v popředí OP 1.třídy

7. 11. 2019

V úterý 5.11. večer zajíždělo mužstvo Sk Přerov D k 6. zápasu OP 1.třídy. I když konečný výsledek 12:6 pro naše družstvo vypadal celkem jednoznačně, utkání přineslo spoustu vyrovnaných zápasů, kdy 6 ze 7 pětisetových zápasů se přiklonilo na stranu Přerova.

V dobrém světle se ukázal veterán Oto Holub, který si připsal poprvé v této sezoně 4 body a po rozpačitým výkonech ze začátku sezony se začíná dostávat do formy. Mladík Pavel Hejduk také nezaváhal a byl stoprocentní. Další ze zkušených borců David Kubík zvítězil ve dvou zápasech a připsal si ještě vítězství ve čtyřhře s Pavlem Hejdukem. Poslední bod pod vítězství hostů přidal další ze zkušených hráčů Přerova Martin Krudenc.

Dobře se v týmu jeví i nováček Antonín Cápík, který okusil tuto soutěž letos poprvé a na své konto si už stačil připsat i nějaké to vítězství. Další zápas odehraje družstvo D na domácích stolech proti mužstvu Sokol Loučka a doufáme že se udrží na vítězné vlně ze začátku sezony kdy ze 6 odehraných zápasů podlehlo pouze v druhém kole na stolech Sigmy Hranice B. Aktuálně po neúplném 6.kole je Déčko na špici soutěže.

D.K.