Jdi na obsah Jdi na menu

Divizní tým C - dvě důležitá vítězství

13. 12. 2015

V posledních kolech jsme nastoupili proti borcům z Jezernice a Rakova s cílem porazit oba týmy, abychom se dostali výše od sestupových pozic. Dle vývoje v třetí lize mužů mohou padat i  tři týmy v divizi, a proto jsme se na poslední dvojkolo připravili. Jura Netesal provedl menší upgrade potahů, který mu hned přinesl větší jistotu při jeho smrtelných úderech. Jirka Divina dokonce jedenkrát potrénoval :) Adam se kvalitně připravil pod trenérem p. Zlámalem a tak si ten den všechno sedlo, jak mělo.

Nakonec jsme přesvědčivě porazili oba týmy. Perfektní výkony předvedl Jura Netesal a Adam Soukup, kdy vyhráli 5 utkání z 6. Jirka Divina pak v prvních kolech porazil jedničky soupeře a já jsem se po ospalém výkonu rozehrál a přidal také důležité body. Suprový týmový výkon po všech stránkách. (M)

 

 TJ Sokol Jezernice - SK Přerov C 3:10 (čtyřhry 0:2, body domácích: Gorecki Pavel 1:2, Král Michal 1:1, Raška Jiří 1:2, Venclů Lukáš 0:3, body hostů: Soukup Adam 3:0, Šoc Milan 1:2, Netesal Jiří 3:0, Divina Jiří 1:1)

 

Sportovní klub Rakov A - SK Přerov C 5:10 (čtyřhry 1:1, body domácích: Šuba Vojtěch ml. 2:1, Cigánek Josef 0:3, Burda Milan 1:2, Šuba Bedřich 1:2, WO 0:1, body hostů: Soukup Adam 2:1, Šoc Milan 2:1, Netesal Jiří 2:1, Divina Jiří 2:1, WO 1:0)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář