Jdi na obsah Jdi na menu

Divizní tým podlehl Mohelnici a zdolal Bludov

25. 2. 2018

V sobotu 24.2. zajížděl náš divizní tým na půdu svých soupeřů do Mohelnice a Bludova. V zápasech proti rivalům ze Šumperska jsme se rozhodli dát šanci Tomáši Jarolímovi a Bořkovi Otáhalovi, kteří tak měli možnost získat další důležité zkušenosti v nejvyšší krajské soutěži. Oporou jim v tom měli být spoluhráči Lukáš Valašík a Marian Hrabica

Dopolední duel v Mohelnici jsme nezačali dobře a ztratili jsme obě čtyřhry. Tato ztráta se později ukázala jako rozhodující. Nepomohli ani velmi dobré bodové zisky Mariana a Lukáše a utkání pro nás skončilo těsnou porážkou 10:7. Tomáš i Bořek přes velmi sympatické a bojovné výkony na body přes daleko zkušenější soupeře nedosáhli.

TTC Mohelnice - SK Přerov B 10:7 (čtyřhry 2:0, body domácích: Hojgr Jan 2:2, Duchaň Stanislav 3:1, Ellner Martin 1:2, Jarmar Petr 2:2, body hostů: Hrabica Marián 4:0, Jarolím Tomáš 0:4, Valašík Lukáš 3:1, Otáhal Bořek 0:3),

Odpolední duel v pro nás neznámém a specifickém prostředí herny v Bludově, začal stejně špatně jako v Mohelnici dvěma porážkami v deblech. Poté se do toho ovšem náš tým "obul" a získal následujících 6 zápasů na svou stranu. Utkání se ovšem i poté zkomplikovalo a stav došel až do rozhodujícího duelu za stavu 9:8 pro náš tým. V tomto duelu ovšem Lukáš Valašík neponechal nic náhodě, jasně zdolal domácího Josefa Brokeše a dovedl svůj tým k vítězství 10:8.

TJ Sokol Bludov - SK Přerov B 8:10 (čtyřhry 2:0, body domácích: Jílek Tomáš 2:2, Srb Pavel 2:2, Brokeš Josef 0:4, Jelínek Jakub 2:2, body hostů: Hrabica Marián 4:0, Jarolím Tomáš 1:3, Valašík Lukáš 3:1, Otáhal Bořek 2:2)

Nejlepší výkon po návratu do mateřského oddílu převedl Marian Hrabica, který si poradil se všemi soupeři a získal plný počet 8 bodů. V tabulce soutěže zůstáváme na 5. místě a v dalších kolech přivítáme na domácích stolech týmy Ondratic a Čechovic.

Lukáš Valašík

 

 

 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář