Jdi na obsah Jdi na menu

Divizní tým vydřel remízu v Ondraticích, úspěšnou premiéru v divizi zažil Pavel Hejduk

13. 11. 2017

Velice náročný výjezd do Čechovic a Ondratic zažil v sobotu divizní tým!

Bez své opory Svatopluka Maděrky, zato s nadějným Pavlem Hejdukem bojoval náš "B" tým na stolech týmů z Prostějovska.

V dopoledním utkání v Čechovicích jsme narazili na velezkušený tým složený zejména z exligových hráčů. Svou kvalitu náš soupeř také potvrdil a z přehledem utkání kontroloval. Celková prohra 4:10 zcela odpovídá průběhu utkání. Pozitiva se ovšem i tak našly. Mladý Pavel Hejduk získal svůj premiérový bod v divizi, když po boku Lukáše Valašíka zdolali po boji duo o poznání zkušenější Vejmola  - Jančík. Nejlepším hráčem týmu Přerova byl právě Valašík, který kromě úspěchu ve čtyřhře zdolal Zdeňka Šťastného, Jiřího Jančíka i Pavla Vejmolu.

TJ Sokol Čechovice - SK Přerov B 10:4 (čtyřhry 1:1, body domácích: Stužka Oldřich ml. 3:0, Vejmola Pavel 2:1, Jančík Jiří 2:1, Šťastný Zdeněk 2:1, body hostů: Hrabica Marián 0:3, Valašík Lukáš 3:0, Hejduk Pavel 0:3, Netesal Jiří 0:3)

Odpolední utkání v Ondraticích jsme začali příznivě a  dařilo se nám se soupeřem držet krok. Největším pozitivem bylo bodové zapojení celého týmu a skvělá koncovka utkání, která ve výsledku znamenala zisk 2 bodů do tabulky za celkovou remízu. Svůj první bod v singlu získal Pavel Hejduk, který zvýraznil svůj přínos pro tým další vítěznou čtyřhrou po boku Lukáš Valašíka.

 TJ Sokol Ondratice - SK Přerov B 9:9 (čtyřhry 1:1, body domácích: Vlach Michal 3:1, Cetkovský Martin 0:4, Janík Michal st. 2:2, Beneš Jan ml. 3:1, body hostů: Valašík Lukáš 3:1, Hrabica Marián 2:2, Hejduk Pavel 1:3, Netesal Jiří 2:2)

Negativem tohoto výjezdu byl obrovský odstup mezi oběma odehranými zápasy, který způsobuje podivný rozpis zápasů v Ondraticích. Na druhý zápas jsme byli nuceni čekat  5 a půl hodiny a domů jsme dorazili až hodinu před půlnocí.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář