Jdi na obsah Jdi na menu

Divizní tým zvítězil v Jezernici a remizoval ve vyhroceném duelu s Neředínem

25. 3. 2018

O uplynulém víkendu sehrál náš divizní tým vítězné utkání v Jezernici a nerozhodný duel v Neředíně

V dopoledním bojovném, ale férově vedeném střetnutí v Jezernici narazil náš tým na "staré známé" soupeře. Vstup do utkání se nám povedl, zvítězili jsme v obou čtyřhrách a získaný náskok se nám podařilo přetavit v jasné vítězství 10:3. Nejlépe se dařilo Lukášovi Valašíkovi a Mariánu Hrabicovi, kteří získali shodně 3,5 bodu. Z domácí hrál velmi slušně Lukáš Venclů, jež pro svůj tým vybojoval 2 body. 

TJ Sokol Jezernice - SK Přerov B 3:10 (čtyřhry 0:2, body domácích: Rytíř Pavel 0:3, Šuba Vojtěch ml. 1:1, Raška Jiří 0:3, Venclů Lukáš 2:1, body hostů: Hrabica Marián 3:0, Šoc Milan 1:2, Valašík Lukáš 3:0, Netesal Jiří 1:1)

Odpolední střetnutí s Neředínem "B" začalo s drobným zpožděním, protože soupeř očekával příjezd svého čtvrtého hráče. Utkání bohužel narušovali někteří členové domácího "A" družstva a nereagovali ani na výzvy svých vlaastních spoluhráčů o zachování regulérních podmínek pro odehrání divizního utkání. Následné výstupy jednoho z hráčů domácích pak definitivně shodilo utkání na úroveň frašky. Tento hráč si koledoval o další detailnější průzkum toalety, který už v minulosti absolvoval v utkání s Mohelnicí. Nejlepším hráčem utkání byl domácí Jaroslav Pospíšil, který v singlu nezaváhal s získal 4 body. Nejlepším našim hráčem se pak stal Milan Šoc ziskem 3,5 bodu. 

TJ Sokol Neředín "B" - SK Přerov B 9:9 (čtyřhry 0:2, body domácích: Pospíšil Jaroslav 4:0, Dubský Pavel 1:3, Saksa Ivan 3:1, Dohnálek Ondřej 1:3, body hostů: Hrabica Marián 2:2, Šoc Milan 3:1, Valašík Lukáš 2:2, Netesal Jiří 0:4)

Remíza v Neředíně nám v konečné tabulce soutěže zajistila pěkné 4. místo pravě před naši posledním soupeřem!!

Lukáš Valašík, SK Přerov

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář