Jdi na obsah Jdi na menu

Domácí Tomáš Galanda získal prvenství na 2. Letním večerním turnaji

2. 6. 2018

V pátek 1.6. se naší hale uskutečnil 2. Večerní turnaj, který byl zařazen do dlouhodobé série "Letní pohár SK Přerov"

Všech 28 nadšenců našeho sportu bylo rozděleno do 5 základních skupin po 5 či 6 hráčích. Dvacítka nejúspěšnějších pak bojovala v play off o celkové vítězství a body do "Letního poháru SK Přerov". O tom jak kvalitní posilu jsme koncem května získali nás přesvědčil samotný Tomáš Galanda, který nejprve v osmifinále zdolal oddílové kolegu Davida Kubíka a následně ve čtvrtfinále dalšího domácího plejera Martina Vlacha. V semifinále si poradil s Romanem Vaculíkem z Hradčan a ve finále turnaje překonal i odpor Františka Chaloupky z Ostravy - Staré Bělé. V boji o bronzovou pozici si poradil Roman Vaculík s Markem Víznerem z Holešova. 

Turnaj se opět velice povedl a setkal se s velkým zájmem stolních tenistů. Následující 3. Letní večerní turnaj se uskuteční v pátek 29.6. na hale SK Přerov. 

Výsledky 2. Letního večerního turnaje 1.6.2018 hala SK Přerov:

1.Tomáš Galanda (SK Přerov), 2. František Chaloupka (Ostrava - Stará Bělá) 3. Roman Vaculík (STK Hradčany)

4. Marek Vízner (TJ Holešov)

5.-8. Lukáš Venclů (Jezernice), Petr Lužný (Prostějov), Michal Janík st. (Ondratice), Martin Vlach (SK Přerov) 

9-16. Lukáš Kořínek (Hranice), Oto Holub (SK Přerov), Lukáš Valašík (SK Přerov), Milan Šoc (SK Přerov), Michal Palásek (KST Zlín), Pavel Gorecki (Jezernice), David Kubík (SK Přerov), Svatopluk Hájek (Brodek u Prostějova)

17.-20. Pavel Kyrych (Hradčany), Daniel Dvouletý (Velký Újezd), Tomáš Kužílek (Osek nad Bečvou), Jarmil Vysloužil (SK Přerov)

21. Pavel Arpáš (Hradčany), 22.  Aleš Hostášek (Loučka), 23. Antonín Cápík (Hradčany), 24. Milan Trunečka (SK Přerov)

25. Milan Kajnar (SK Přerov), 26. Radek Slezák (Opatovice), 27. Miroslav Dornica (Opatovice), 28. Miroslav Gerhart (Osíčko), 

Lukáš Valašík, SK Přerov

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář