Jdi na obsah Jdi na menu

Druhá divize v Přerově

14. 6. 2008

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fifplh@lbvwqn.com - llibrEzpAaWvea

4. 7. 2009 16:38

6uGGag <a href="http://fmccacgoyheu.com/">fmccacgoyheu</a>, [url=http://tnivkwttvdjx.com/]tnivkwttvdjx[/url], [link=http://stewnhgkoaci.com/]stewnhgkoaci[/link], http://nfnrgeowvgtx.com/

meckrh@nhulhn.com - JkOpalVhIBESXQZA

21. 8. 2008 22:14

ZF9Nkc <a href="http://jntzglcufbrw.com/">jntzglcufbrw</a>, [url=http://ecpnhcbswfbt.com/]ecpnhcbswfbt[/url], [link=http://drasmbnzgwmh.com/]drasmbnzgwmh[/link], http://rbpqhlmfaocl.com/

T.L. - Jak se tak na to dívám,

20. 6. 2008 17:06

doufám, že se ve mně už neprojevuje stařecká výřečnost...
Ještě mne napadl takový pokus o návrh, zda by nebylo vhodné tu zavést nějakou soukromou diskusi. Když se totiž poohlédnu zpět, připadá mi, že někdy by bylo lepší něco nechat "pod pokličkou". Ale to je jen takový výkřik ze tmy, můžete mi ho klidně zkritizovat :-).

T.L. - Druhá divize

20. 6. 2008 16:09

Milane, nemám v principu nic proti výhradám vůči názorům Nejvyššího, ba naopak velice rád je vítám. Z posledních mohu např. vyzdvihnout příspěvek Radima, který velice výstižně napadá skutečnost, že nemá smysl jít z extrému (mladí úplně dole) do extrému (mladí úplně nahoře). Ostatně bez konstruktivního dialogu si podle mne sám člověk většinou nic neuvědomí a jeho oči zůstanou zatemněny. (Zrovna včera jsem narazil na jeden nádherný příklad ze soužití Arabů a Evropanů na naší koleji, leč to bych příliš odbočoval.) Nicméně takový dialog musí být veden alespoň s jistým uvážením, aby měl vůbec nějaký smysl.
Možná je to tím, že jsem v těchto věcech úplný amatér, ale třeba pozastavovat se nad tím, že mají být i v přístím roce v Přerově dvě divize mi připadá trochu divné. Asi každý by to totiž přijal automaticky, kdyby se mužstu B podařila přímá záchrana. Není mi tedy moc jasné, proč by to mělo někomu vadit, když se p. Mergenthal rozhodl, že tomu tak bude po jeho vlastní investici? Z pohledu oddílu se mi tyto dvě situace jeví jako tytéž. Proč by se v tom tedy mělo p. Mergenthalovi bránit?
Co se týče druhé otázky, odpověď je právě v té expresivní zabarvenosti, kterou ses možná snažil přehlédnout. Pokud jsem to pochopil dobře, oddíl by sám takovou investici nevynaložil, což mně osobně přijde rozumné. (Asi by mi vadilo, kdybych - obrazně řečeno - platil pět let příspěvky jen proto, aby se mohly hrát dvě divize jednu sezonu navíc.)
V dalších otázkách soupisek s Tebou částečně souhlasím. Je pravdou, že u nás sepsání soupisek dopadá většinou tak, že si Nejvyšší v hodině dvanácté uvědomí, že je potřeba nahlásit svazu soupisky, a tudíž je doma sesmolí za jeden večer. Avšak připadá mi, že ten, kdo se účastní schůzí nebo navštěvuje pravidelně tréningy (a po skončení jedné sezony se v herné neobjeví až v den prvního mistrovského zápasu sezony následující :-)), mívá o hrubých rysech soupisek jakous takous představu. Ono je i celkem otázka, jak doladit za širší účasti soupisky do čisté podoby, když před prázdninami je na to ještě brzy, protože v té době ještě nejsou dané všechny přestupy, a do uzávěrky to už pak moc nejde, jelikož z důvodů dovolených je věčně plno hráčů pryč. Ale nechme se překvapit, třeba na příští schůzi (kterou možná vyvolala právě Tvá kritika - ať Tě také pochválím :-)) přijde někdo s návrhem, jak to vše vyřešit. Tak pokud budeš mít tu chuť, a to samozřejmě nejen Ty, leč i ostatní, zkus si to do té doby trochu srovnat, ať se nemusíme v něčem zbytečně plácat, a srdečně si vás vyslechneme.
Chybami se člověk učí!

lukáš - soupisky

15. 6. 2008 17:35

Do dvou divizí by se měli nějak rodělit podle mojeho názoru tito hráči:maděrka,bařina,plšek,bluma,divina,dorazil,
mergentál,gráf,netesal,valašík.
dva z těchto hráčů můžou být na soupisce céčka kde by měl být dál:šoc,krudenc,boháč,kyselák a popřípadě další.Tím by mělo být zaručeno že budou mít všechna mužstva dostatek hráčů.to se týká především cečka které minulý rok hodně trpělo na nedostatek lidí.

Milan - druha divize

15. 6. 2008 15:11

z teto expresivne zabarvene aktuality jsem nepochopil nasledujici: 1) kdo schvalil koupi divize a jaky byl duvod koupe divize 2)proc tento poplatek zaplatil p. Mergental a ne oddil !!! 3) kteri hraci budou hrat Divizi za B, kdyz od posledni porady se nikam nevyvesily navhrhovane soupisky a vse se zase resi v tajnosti jako pred poradou! 4) jaky zpusobem ovlivni koupe divize navrhovane soupisky (stari x mladi) atd.

Vasek - ...

14. 6. 2008 13:00

Hmm......Rado na to jsi prisel sam?:)Musim s tebou souhlasit.

radim - oprava

14. 6. 2008 11:28

teda ne honza kyselak, ale honza bohac

radim - ...

14. 6. 2008 11:23

Mladí mozna starsim slapou na paty, coz je jen dobre, ale musi vedle nekoho taky rust.Barka taky vyrostl po boku tech starsich "netrenujicich".A az vykazoval urcitou vykonnost, tak sel vis a ted je plnohodnotnym hracem A muzstva, coz je jen dobre.ALe slo to urcitym prirozenym vyvojem a ne umele. To,jak chtelo vedeni hodit ctyri mlade kluciny do kraje na ukor starych hracu, kteri by nemeli kde hrat,je prece nesmysl. Tim by se ten klub odrovnal, pac by se na to stari vykaslali a mladi to nevytrhnou. Ikdyz nekteri starsi hraci netrenujou, furt maji urcitou vykonnost, ktere se ti mladi zatim urcite nepriblizuji,(mozna jen honza kyselak ano) a jestli pan Kovar na schuzi tvrdil,ze sou mladi uz davno pred starsima, tak se tomu musim smat.Nikdo prece nemuze vyhodit stareho hrace ktery ma v soutezi kolem padesati procent a dat tam mladeho, ktery ma ty same procenta o dve souteze nize.Urcite je fajn, ze je snaha aby mladi hrali co nejvyssi soutez, ale at to maj za odmenu a ne za nic. Mnohem lepsi je preci udelat v tom tymu jedno, mozna dve mista, kde budou hrat dycky ti nejlepsi mladi. Muzou tak rust vedle starsich, okusit lepsi soutez a pokud zacnou bodovat, zacnou hrat pravidelne a stare vytlaci.Jesti by hrali sami, tak spadnou, budou jezdit jen na vylety pac tezko neco vyhrajou a buhvi, kdy by postoupili zpatky. A presne tim by se ta kvalita klubu snizovala. Tot muj nazor