Jdi na obsah Jdi na menu

Dvě těsné porážky divizního C

18. 11. 2012

Těsné porážky s týmem Hranic a Chropyně zamrzí, ale jede se dál.  V obou utkání jsme sahali na remízu, ale shodou různých faktorů, jsme na ni bohužel  nedosáhli.  

TJ Sigma Hranice ASK Přerov C10:8

 

Statistika jednotlivých hráčů:
čtyřhry 1 1 čtyřhry 1 1
Šuba Bedřich 3 1 Divina Jiří 3 1
Gorecki Pavel 1 3 Bluma Jindřich 1 3
Vykopal Jaroslav 2 2 Hrabica Marián 2 2
Venclů Lukáš 3 1 Šoc Milan 1 3

 

TJ Chropyně A SK Přerov C 10:7

     

Statistika jednotlivých hráčů:
čtyřhry 1 1 čtyřhry 1 1
Konečný Lukáš 3 1 Hrabica Marián 2 2
Schovanec Zdeněk 3 1 Bluma Jindřich 1 3
Nesvadba David 0 3 Šoc Milan 2 2
Král Filip 3 1 Netesal Jiří 1 2

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Milan - Strohé

21. 11. 2012 14:16

Děkuji Jindro za vyčerpávající komentář. V dalších čtyřech domácích zápasech nepustíme body lacino a doufám, že si výsledek již lépe pohlídáme. Z mé strany byly v Hranicích zápasy, které jsem měl lépe zvládnout. Všichni se postupně zlepšujeme a je již otázkou času, kdy budeme místo 2 bodu dělat pravidelně 3 body. Zatím je vše o koncentraci, o hlavě a zvládnutí herních situacích, které se dají tréninkem odladit:) Jirka Divina je na úrovni 3. ligy a to potvrzuje ve všech zápasech, které odehrál.

Jindra - Smůla a zároveň špatný výkon mé maličkosti

21. 11. 2012 11:27

Je to škoda, mohly jsme vybojovat body v obou zápasech. V Chropyni jsme měli minimálně remízu téměř v kapse, kdy jsem vedl rozhodující zápas již 2:0 s nadějným mladíkem Lukášem Konečným, který však předvedl obrovskou bojovnost a zápas otočil. V obou zápasech bodovali všichni hráči a obě prohry beru tentokrát především na svou hlavu, jelikož můj výkon byl fakt špatný - prostě jsem neměl den. Hodně zápasů bylo velice vyrovnaných a často bohužel v náš neprospěch, což se na výsledku zápasů též podepsalo.
Avšak myslím si, že takto prohrané zápasy nás rozhodně nakopnou a namotivují do dalších zápasů v průběhu sezony. Je nutné vyzdvihnout výkony všech třech mých spoluhráčů, kteří ukázali, že jejich forma postupně roste. Milan však měl, jak je u něj bohužel často zvykem, smůlu na koncovky pátých setů. Velice mile překvapil výkonem Mario, který hrál především v Chropyni v druhé půlce zápasu skvěle a jako jediný za bouřlivého fandění porazil Filipa Krále, který je nejen svou hrou, ale i svým chováním nejen pro mne jistě velice těžkým a nepříjemným soupeřem. ;-) Výkon Jury Diviny není nutné komentovat - v podstatě jeho standart a předvedený stabilní výkon, který je u něj typický, když má skvělou formu jako je tomu teď.

Jura Divina - strohé

20. 11. 2012 13:11

To jste se s článkem moc nenadřeli pánové ja vím že o porážce se blbě mluví ale tak pár slov navíc by taky neuškodilo ...

OLDA - k zápasům

18. 11. 2012 21:42

Škoda - příště to vyjde