Jdi na obsah Jdi na menu

Hodnocení letních turnajů na hale SK Přerov, nejlepším hráčem Pavel Janošík z Otrokovic

3. 9. 2017

V letošním roce náš oddíl testoval novinku, která je ojedinělá na celé Moravě!

Začali jsme pořádat "letní turnaje" , které se staly velmi rychle oblíbené a s jejím naplněním jsme neměli žádný problém. Pěti turnajů (čtyři "letní turnaje" a jeden "přípravný nejen pro ligové hráče") se celkem zúčastnilo 137 hráčů asi z dvacítky moravských oddílů. Účastníků by bylo určitě více, kdyby jsme z časových a sportovních důvodů neupravili jejich počet na maximálně 30 v jednom turnaji. Jako naprosto ideální se jeví i termíny, které jsou stanoveny na pátky od 18:00. Turnaje pak končí před půlnocí. Postačující je i občerstvení, které je zajištěno chlazenými nápoji, menším jídlem a řešeno formou samoobslužného bufetu.

Nejlepším hráčem letošních letních přípravných turnajů se stal Pavel Janošík z Otrokovic, který dvě své účastni proměnil ve dva triumfy. Po jednom vítězství pak brali Otmar Mergenthal z Chropyně, Svatopluk Maděrka z Přerova a František Chaloupka z Ostravy - Staré Bělé.

Pro příští sezonu je v plánu přes léto uspořádat 5-6 letních turnajů, které by se bodovaly a bylo by možné stanovit celkové pořadí této série. Pokusím se též sehnat hlavního partnera, který by těmto turnajům mohl dát své jméno.

Protože nás úspěch těchto přípravných turnajů těší, budeme i na podzim jednou měsíčně takový to turnaj pořádat. Začínáme již 27.9. Svatováclavským turnajem, který je už ale měsíc dopředu plně obsazen :-) . Termíny dalších podzimních turnajů budou postupně upřesněny a zveřejněny na Facebooku a naších webových stránkách.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář