Jdi na obsah Jdi na menu

Hodnocení sezony vedoucího družstva B

16. 3. 2016

Hodnocení sezóny 2015-16 Přerov B

Zaplaťpánbůh že je konec sezony, protože k dalšímu kolu bychom se pravděpodobně již nesešli. Poslední 2 zápasy jsme odehrály se Svaťou ve dvou, když nepočítám Tomáše Kyseláka, který nás uchránil před kontumací.

Celkové 2. místo je hezké a odpovídající kvalitě mužstev v divizi v letošní sezóně. Bohužel dva rozhodující zápasy s Chropyní jsme nezvládli, zvlášť ten domácí mrzí, kde všech 5 pětisetových zápasů jsem prohráli. Chropyně byla favoritem a o něco silnější ale při správné konstalaci a trochu štěstíčka hratelná. Nicméně na kdyby se nehraje a zaslouženě vyhrála Chropyně.

Stručně k jednotlivým hráčům:

Svaťa Maďarka – tradiční opora udržující si neustále vysokou výkonnost

Otmar Mergenthal – až na výpadek v Buku obstojná sezóna

Lukáš Valašík – svým atypickým stylem znepříjemnil sobotu mnoha hráčům, výkonnostně šel nahoru

Petr Olejník – velký talent kterému je divize už malá

Karel Sekanina – před odchodem do Holešova spolehlivost a jistota 3 bodů

Ostatní hráče nehodnotím vzhledem k sporadickému počtu zápasů.

Celkově sezónu hodnotím jako jednu z těch lepších, v plném počtu jsme až na Chropyni vítězili. Kádr zdobila velká vyrovnanost, všech 5 hráčů bylo v první patnáctce s úspěšností 65 – 78%. Ocenil bych i dobrou partu a bojovnost a také slivovička nechyběla na žádném zápase. Překvapil Lukáš super snídaní v Jeseníku, ví co se sluší a patří a za to se něco od starších hráčů naučil.

Na druhou stranu kádr byl úzký a hrát ve třech je nedůstojné.

Vedoucí družstva Otmar Mergenthal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Svaťa - Zhodnocení sezony

17. 3. 2016 13:58

Oťa to pěkně popsal. Čeho já si cením nejvíce byla obětavost hráčů hrát zápasy a ještě více bojovnosti, kdy nikdo z nás neodházel žádný zápas a každý se rval o vítězství. Také vzájemná podpora a povzbuzování bylo příkladné. Svaťa