Jdi na obsah Jdi na menu

Hráči SK Přerov na krajských přeborech nezklamali

22. 1. 2018

V sobotu 20. 1. 2018 se ve sportovní hale v Postřelmově konaly krajské přebory mužů a žen Olomouckého kraje.

Náš klub na krajské přebory vyslal šest hráčů a celkově získal dvě zlaté a jednu stříbrnou medaili. Titul ve všech kategoriích obhajoval Martin Vlach, což se nakonec ukázalo, že to letos bude nad jeho síly. To však našim hráčům radost nezkazilo a medaile, které osobně předával předseda VV Olomouckého kraje Ing. Juřena, si rozdělili mezi sebou.

Stříbrnou medaili ve smíšené čtyřhře získali Martin Vlach a Klaudie Mazalová z TJ Olympia Bruntál, kteří ve finále podlehli 3:0 Milanu Rabenseifenerovi a Lence Skokanové z TTC Pramet Šumperk. 

V mužské čtyřhře po předčasném vyřazení nasazené jedničky Vlach – Soukup nás skvěle reprezentoval druhý deblový pár Jakub Olejník a Dalibor Skopal, který ve finále zdolal 3:0 Milana Rabenseifenera a Karla Janků z TTC Pramet Šumperk a získal tak první zlato.

Druhé zlato pak zaslouženě přidal Adam Soukup v mužském singlu, který v semifinále s přehledem porazil nasazenou jedničku Petra Janoštíka z KST Jeseník 3:0 a ve finále po velké a taktické bitvě z obou stran nasazenou trojku Jakuba Chalupu z TJ Sokol Olomouc-Neředín 3:2, přestože v pátém setu už pohrával 2:5 a 4:9.

Všem hráčům děkujeme za vzornou reprezentaci klubu a Adamovi Soukupovi, který tak potvrdil roli naší jedničky, přejeme hodně zdaru na Mistrovství ČR mužů v Praze.

-MS-

 

img_6587.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář