Jdi na obsah Jdi na menu

Krajské přebory nejmladších žáků a dorostu

14. 4. 2016

V sobotu 9.4.2016 se na hale SK Přerov konaly Krajské přebory nejmladšího žactva a dorostu. V konkurenci nejlepších mládežnických hráčů Olomouckého kraje se neztratili ani reprezentanti našeho oddílu. 

V dorostenecké kategorii zvítězil a přeborníkem kraje se stal Martin Vlach, který ve finále zdolal svého oddílového kolegu Dalibora Skopala. Ve čtvrtfinále skončili Adam Soukup, Ondřej Skalský a Petr Olejník a obsadili tak 5. až 8. místo. Ve čtyřhře dorostenců zvítězil pár Konečný (Chropyně) - Vlach Michal (Ondratice), který si ve finále poradil s přerovskou dvojcí Martin Vlach - Olejník Petr.

V kategorii dorostenek zvítězila a přebornicí olomouckého kraje se stala domácí Lucie Králová. Druhé místo obsadila další naše hráčka Kateřina Komárková. Ve čtyřhře dorostenek dominoval domácí pár Králová - Komárková a získal pro náš oddíl titul přebornic kraje. 

V závěrečné soutěži smíšených čtyřher nedal nikomu pomyslet na případné vítězství přerovský mix Králová - Vlach Martin a suveréně zvítězil. Pěkné třetí místo vybojovala ještě druhá přerovská dvojce Komárková - Šikl.

Vynikající výkon a výsledky tedy předvedla především Lucka Králová, ktrerá dobila všechny tři tituly a stala se trojnásobnou přebornicí Olomouckého kraje. Výborným úspěchem jsou i dvě zlata a jedno stříbro pro Martina Vlacha.

Celkový sumář z pohledu domácího oddílu:

4 x  1. místo a titul přeborníka kraje

3x  2. místo a stríbrná medaile

1x  3.místo a bronzová medaile

 

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář