Jdi na obsah Jdi na menu

Krajské přebory olomouckého kraje ve stolním tenisu mužů a žen

3. 2. 2016

V neděli 31.1.2016 se na hale SK Přerov konali Krajské přebory ve stolním tenise mužů a žen. Do turnaje se kvalifikovalo 32 mužů a 7 žen. Soutěžilo se v dvouhře mužů a žen, čtyřhře mužů a žen a mixu.

 

 

Ve dvouhře mužů zvítězil a krajským přeborníkem pro rok 2016 se stal Petr Rybár z Jeseníka, který si ve finále poradil s domácím dorostencem Martinem Vlachem. Třetí místo obsadil další přerovský mládežník Petr Olejník spolu s Jakubem Chalupou z Neředína. Ve dvouhře žen zvítězila Tereza Kopfová z Vrbna pod Pradědem. Stříbrnou pozici obsadila domácí Lucie Králová a třetí skončila Klaudie Mazalová z Bruntálu.

 

Čtyřhru mužů ovládl pár Rybár-Dvořák z Jeseníka před dvojicí Soukup-Skopal z SK Přerov a kombinovaným párem Plšek-Olejník (Chropyně-Přerova). Ve čtyřhře žen zvítězili Skokanová s Matýsovou (Šumperk-Nový Malín). Druhé skončili Králová-Kopflová (Přerov-Vrbno) a bronz brala dvojce Mazalová-Sabolová z Bruntálu.

 

Mix se stal kořistí páru Olejník J.-Kopfová (Přerov, Vrbno). Druzí skončili Vlach-Králova z Přerova a třetí Píša-Skokanová z Šumperka.

 

Nejúspěšnějšími hráči turnaje se tak stal Petr Rybár z Jeseníka který zvítězil v singlu i deblu a Tereza Kopfová z Vrbna pod Pradědem, která dominovala v singlu, mixu a získala stříbro v deblu.

 

Turnaj měl velmi kvalitní úroveň a nás může těšit, že velmi významnou úlohu v něm sehráli mladí hráči SK Přerov, kteří pomalu ale jistě začínají dominovat, jak v mládeži, tak i v dospělých kategoriích v Olomouckém kraji.

                                                                                                                                                                          

 Lukáš Valašík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář