Jdi na obsah Jdi na menu

Králem Svatováclavského turnaje Jiří Brázdil z Kroměříže

28. 9. 2017

Předvečer dne Svatého Václava se na naší hale uskutečnil velice kvalitně obsazený turnaj. 

Po předchozích zkušenostech a po velkém zájmu z řad stolních tenistů jsme turnaj  opět rozšířili a k tomuto účelu jsme na hale přidali jeden stůl navíc. Celkem 35 účastníků turnaje bojovalo v sedmi základních skupinách o postup do vyřazovací části.

Nejlépe se s nástrahami play off vyrovnal Jiři Brázdil z Kroměříže, který ve finále zdolal domácího Milana Šoce. Na bronzovém stupínku pak skončil Radim Uhlář z Brušperka, jež předčil Radima Lechnera z Olomouce - Neředína. Příjemným překvapením Svatováclavského turnaje se stal domácí Pavel Hejduk, který po srdnatém výkonu dokráčel až do čtvrtfinále turnaje. Je třeba poděkovat všem hráčům za velmi pěkné sportovní výkony a pozvat je na další turnaj který se uskuteční v druhé polovině měsíce října.

Výsledky Svatováclavského turnaje 27.9.2017:

1. Jiří Brázdil (Kroměříž)

2. Milan Šoc (Přerov)

3. Radim Uhlář (Brušperk)

4. Radim Lechner (Olomouc - Neředín)

5.-8. Pavel Hejduk (Přerov), Daniel Unzeitig (Vratimov), Svatopluk Maděrka (Přerov), Filip Kavala (Klimkovice)

9.-16. David Kubík (Hradčany), Martin Vlach (Přerov), Tomáš Surýnek (Kroměříž), Libor Oharek (Kunovice), Vojtěch Šuba (Jezernice), Lukáš Venclů (Jezernice), František Chaloupka (Ostrava - Stará Bělá), Roman Vaculík (Hradčany)

17.-28. Jarmil Vysloužil (Přerov), Lukáš Valašík (Přerov), Jaroslav Matula (Kojetín), Martin Velan (Kunovice), Tomáš Mořický (Kunovice), Bořek Otáhal (Přerov), Petr Válek (Vendryně), Filip Válek (Vendryně), Tomáš Galanda (Hradčany), Oto Holub (Hradčany), Antonín Cápík (Hradčany), Vlastimil Turzík (Vlčnov),

29.-35. Daniel Dvouletý (Velký Újezd), Tomáš Jarolím (Přerov), Marek Volák (Kunovice), Králová Lucie (Loučka), Vladislav Vavřík (Vlčnov), Miroslav Kubec, Miroslav Stránský

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

  

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář