Jdi na obsah Jdi na menu

Ligové a krajské soutěže jsou u konce

14. 3. 2016

Sezona ligových a krajských soutěží 2015/2016 je po posledních zápasech, které se odehrali o druhém březnovém víkendu minulostí. Protože hodnocení vedoucích jednotlivých družstev bude na našem webu otištěno v nejbližších dnech, přinášíme alespoň výsledná postavení jednotlivých družstev ve svých soutěžích. 

Přerov A - 12. místo ve 2.lize a sestup

Popravdě řečeno očekávaný výsledek našeho mladého družstva, které získalo alespoň velké množství zkušeností. Ty by mělo prodat v následující sezoně, ve které bude nastupovat ve 3. lize. Obsáhlejší hodnocení provede vedoucí trenér přerovské mládeže Jaromír Zlámal.

Přerov B - 2. místo v DIVIZI

Dvě třetiny soutěže naše "béčko" bojovalo o postup. Po domácí porážce s Chropyní už se v plné nahotě projevovali personální problémy. 2. místo je však myslím krásným výsledkem. Hodnocení provede vedoucí družstva Otmar Mergental.

Přerov C - 8. místo v DIVIZI

V úvodu soutěže kluci z "céčka" mysleli asi na lepší umístění. Poslední 4 zápasy však tým zvládnul a v pohodě se zachránil. Hodnocení vedoucího Jirky Netesala přineseme v nebližší době.

Přerov D - 10. místo v KP 2 a sestup

Určitě zklamání. Vzhledem k nedostatečnému množství hráčů v oddíle nemohlo být "déčko" doplňováno zkušenějšími hráči. A mladí se přesvědčili, že i v KP 2 jsou kvalití hráči na které většinou jejich schopnosti nestačí. Hodnocení provede vedoucí týmu Pavel Šikl.

Ženy A - 8. místo v 2. lize

Ženy se v pohodě udrželi a jejich výkony zhodnotí Jaromír Zlámal.

Vyhlídky jednotlivých družstev i celého oddílu v následující sezoně ligových a krajských soutěží přineseme v některé z dalších reportáží.

Lukáš Valašík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář