Jdi na obsah Jdi na menu

Ligový „A“ tým dvakrát neuspěl v Ostravě a je sedmý

29. 1. 2018

V uplynulém týdnu čekaly na naše hráče dva nelehké zápasy a to nejen proto, že jsme je hráli na stolech soupeřů, ale hlavně proto, že se jednalo o srovnatelné týmy, s nimiž jsme na podzim remizovali.


První zápas, který jsme předehrávali již ve středu na půdě TJ Ostrava KST, bohužel nezastihl naše hráče v nejlepší kondici a zápas jsme prohráli 10:3. Přestože se nám nevydařily obě úvodní čtyřhry, stav 4:2 po prvním kole dvouher nebyl beznadějný. Pak se ale našim hráčům přestalo dařit a ztratili pět zápasů v řadě. Adamovi Soukupovi se sice podařilo opět získat bod, ale to bylo vše. Na špatném výsledku hráčů se také podepsala přetopená hala a večerní termín zápasu, který více sedl našim soupeřům.

TJ Ostrava KST D - SK Přerov 10:3 (čtyřhry 2:0, body domácích: Štalzer Adam 3:0, Vybíral Filip 1:1, Kupec Rostislav 3:0, Lapisz Břetislav 1:2); body hostů: Skalský Ondřej 0:3, Soukup Adam 2:1, Skopal Dalibor 0:3, Vlach Martin 1:1) 


Přestože výsledek druhého zápasu, který jsme prohráli s TTC Poruba Ostrava, opět pro naše hráče nedopadl dobře, jeho průběh byl mnohem vyrovnanější. Svědčí o tom statistika zápasů, kdy jsme hned v sedmi z nich bojovali v pěti setech a do stavu 8:7 bylo celkové vítězství stále otevřené. Koncovka nám bohužel nevyšla, ale bojovnost a obrovské týmové nasazení je velkým příslibem do dalších zápasů. Mezi naše nejlepší hráče opět patřil Adam Soukup, který stejně jako Dalibor Skopal vyhrál tři zápasy a jedno vítězství si připsal Jakub Olejník.

TTC Poruba Ostrava - SK Přerov 10:7 (čtyřhry 2:0, body domácích: Solanský Petr 1:3, Velebil Lukáš 4:0, Bugaj Pavel 1:2, Mikeska Jakub 2:2; body hostů: Soukup Adam 3:1, Skalský Ondřej 0:4, Skopal Dalibor 3:1, Olejník Jakub 1:2) 


-MS-

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář