Jdi na obsah Jdi na menu

Ligový tým vstoupil skvěle do sezony, "béčko" podlehlo v derby Buku a "céčko" utrpělo debakl s Kojetínem

20. 9. 2017

Sezona dlouhodobých mistrovských soutěží začala v sobotu 16.9.

Ve vynikajícím vstupu do sezony pokračuje náš tým "A", který po dvou vítězstvích v poháru, dokázal zdolat při vstupu do 3. ligy Neředín a to na dokonce na jeho půdě. Všichni naši hráči, na rozdíl od domácích, dokázali bodovat. Nejlepším Přerovanem byl Adam Soukup, který neprohrál a týmu připsal 3 body. Za 14 dní pokračuje náš tým v soutěži dalšími venkovními zápasy, tentokrát na půdě Vsetína a Holešova.

Neředín - SK Přerov 5:10 (čtyřhry 1:1, body domácích: Dočkal Tomáš 0:3, Kovačik Jakub 2:1, Valošek Jan 2:1, Chalupa Jakub 0:4, body hostů: Vlach Martin 3:1, Olejník Jakub 1:2, Skopal Dalibor 2:1, Soukup Adam 3:0),  

Divizní tým zavítal do Buku k prestižnímu okresnímu derby. Obhájci divizního titulu do utkání vstoupili velmi zle, když prohráli obě čtyřhry. Celý duel jsme soupeře dotahovali, ale zvrátit utkání se nám nepovedlo. Domácí měli vyrovnanější tým a především svého lídra Pavla Koutného, který nezaváhal ani v jednom ze svých utkání. Nejlepším hráčem Přerova byl Lukáš Valašík, který pro svůj tým získal 3 body. V dalších zápasech přivítáme na domácích stolech silná družstva Jeseníka a Šumperka.

TJ Sokol Buk - SK Přerov B 10:7 (čtyřhry 2:0, body domácích: Hrubý Martin 1:3, Bluma Jindřich 1:3, Divina Jiří 2:1, Koutný Pavel 4:0, body hostů: Valašík Lukáš 3:1, Maděrka Svatopluk 2:2, Netesal Jiří 0:4, Šoc Milan 2:1),

Tým "C" hrající KP2 hostil v domácím zápase Kojetín. Jediným našim hráčem, který předvedl velmi solidní a bojovný výkon byl Martin Krudenc. Ten uhrál 3 body a rozhodně nezklamal. Naši mladí hráči, kteří byli také nominováni k tomuto zápasu zklamali nejen získanými body, ale především svým přístupem k zápasu.

Chtěl bych zdůraznit, že každý hráč našeho klubu je povinen bojovat a udělat pro svůj tým (oddíl) maximum, což v tomhle utkání k vidění u těchto hráčů nebylo.

SK Přerov C - TJ Sokol Kojetín 4:14 (čtyřhry 0:2, body domácích: Čada Hynek 0:4, Šikl Richard 1:3, Červinka Lukáš 0:4, Krudenc Martin 3:1, body hostů: Matula Jaroslav 4:0, Odehnal Jakub 3:1, Prokeš Lukáš 2:2, Orság Vlastimil 3:1)

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář