Jdi na obsah Jdi na menu

Ligový tým zklamal, prohrál oba domácí duely

15. 11. 2017

Po poměrně vydařeném vstupu do ligové soutěže, hostilo naše "Áčko" o uplynulém víkendu v domácích duelech týmy Bolatic a vedoucí Opavy. I přes velká očekávání byly výsledky a především okolnosti těchto duelů pro náš oddíl ledovou sprchou.

V sobotním utkání s aktuálně předposledními Bolaticemi jsme nemohli počítat pro nemoc s Adamem Soukupem ani Ondřejem Skalským. Tým tak musel doplnit Svatopluk Maděrka. Ten ovšem i přes veškerou snahu a velkou bojovnost nedokázal hráče základní sestavy nahradit. A když bez bodu zůstal i Jakub Olejník, nemohli jsme již pomýšlet na bodový zisk z tohoto důležitého duelu. Pochvalu zaslouží Martin Vlach, který získal parádních 4,5 bodu i Dalibor Skopal ziskem 3,5 bodu.

SK Přerov - TTC Bolatice 8:10 (čtyřhry 1:1, body domácích: Olejník Jakub 0:4, Vlach Martin 4:0, Maděrka Svatopluk 0:4, Skopal Dalibor 3:1, body hostů: Burdík Vítězslav 2:2, Wollný Michal 2:1, Harazim Zdeněk 2:2, Siebert Karel 2:2, Musiol Kamil 1:0)

Nedělní duel měl být malým svátkem, protože k nám zavítal vedoucí tým soutěže Slezan Opava. Bohužel pro nás tento zápas skončil spíše fiaskem a velkou ostudou. Náš tým byl nucen nastoupit pouze ve 3 hráčích, neboť jen 10 minut před začátkem střetnutí se Dalibor Skopal rozhodl ze zdravotních důvodů nenastoupit. Doplnění týmu tak bylo téměř nemožné. Konečný výsledek 0:10 tak byl jen logickým vyústěním těchto událostí.  

SK Přerov - KST Slezan Opava 0:10 (čtyřhry 0:1, body domácích: Vlach Martin 0:2, Olejník Jakub 0:2, Maděrka Svatopluk 0:2, WO 0:3, body hostů: Dzida Jan 1:0, Kudela Petr 2:0, Wallik Lukáš 2:0, Knybel Kamil 1:0, WO 3:0)

Nad celou událostí vyjadřuji velkou nespokojenost a situací v našem elitním týmu se bude zabývat výbor klubu na svém dalším zasedání.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov   

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář