Jdi na obsah Jdi na menu

Mladí hráči týmu SK Přerov A bodují ve 3.lize

8. 11. 2017

Průběh prvního zápasu ve Zlíně zpočátku vůbec neodpovídal našim představám, po prohraných čtyřhrách jsme se až do druhých dvouher nedokázali dostat do tempa. Domácí cítili svou šanci a hráli s viditelnou vervou. Našim mladým hráčům je nutno přičíst k dobru, že i za nepříznivého vývoje v sobě dokázali najít sílu, od poloviny zápasu pak už šli soustředěně za vítězstvím.

 

A takto vypadá statistika zápasu:

 

28.10. - KST Zlín B – SK Přerov A 5:10 (čtyřhry 2:0, body domácích Nedbálek Michal 1:2, Karal Martin 1:2, Oharek David 1:3, body hostů Vlach Martin 3:1, Skalský Ondřej 1:2, Skopal Dalibor 3:0, Soukup Adam 3:0)

 

V neděli nás přivítal tým, který letos od počátku okupuje nejvyšší příčky tabulky. Zápas ovšem probíhal od počátku jinak, než předchozí den ve Zlíně. Výborným vkladem bylo vítězství našich hráčů v obou úvodních čtyřhrách, to přispělo k bojovné náladě. V pěkných zápasech získávali bod za bodem a zatlačili tak na své protivníky, vedli dokonce 7:2! Na oba týmy doléhala nervozita a z toho plynul větší počet chyb a „prasátek“. Domácí nebyli na čele soutěže náhodou a předvedli zkušenost a kvalitu, mohutně dotahovali. O definitivním výsledku tohoto bojovného a do úplného konce napínavého zápasu s řadou pěkných výměn (okořeněného navíc dvěma výpadky proudu) rozhodl až poslední zápas – SK Přerov zvítězil 10:7.

 

Statistika:

 

29.10. - TJ Sokol Šarovy – SK Přerov A 8:10 (čtyřhry 0:2, body domácích Bojko Karel 4:0, Jahůdka Petr 0:4, Křen Lubor 1:2, Račák Vítězslav 2:2, body hostí Skalský Ondřej 1:3, Vlach Martin 3:1, Skopal Dalibor 3:1, Soukup Adam 1:2)

 

Po tomto úspěšném víkendu se SK Přerov posunulo v tabulce na 5. místo, přičemž na první místo ztrácí pouhé 3 body a rozdíl mezi druhým a pátým činí pouhý jeden bod!

 

Dobrá práce, kluci. A nepřehlédnutelná pozvánka pro fanoušky, vždyť už tento víkend hraje A tým SK Přerov doma. Přivítáme v sobotu 11.11. v 15:00 TTC Bolatice a v neděli 12.10. v 10:00 vedoucí tým v tabulce KST Slezan Opava.

 

Přijďte si zafandit!

Vít Skopal, výbor SK Přerov

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář