Jdi na obsah Jdi na menu

Na Večerním velikonočním turnaji dvojic zvítězili Filip Kavala a Roman Kováčik

19. 4. 2019

Na zelený čtvrtek dne 18.4. se na hale SK Přerov uskutečnil Večerní velikonoční turnaj dvojic.

Hrálo se v pěti základních skupinách po čtyřech družstev z nichž dvě nejúspěšnější postoupily do vyřazovací části turnaje o celkové vítězství. Družstva která ze skupin nepostoupila, měla možnost zúčastnit se vyřazovací soutěže útěchy.

V průběhu turnaje, ve kterém se vždy utkaly jedničky a dvojky obou týmů, přinesl celou řadu překvapivých výsledků a mnohdy musela rozhodnout závěrečná čtyřhra. Nejlépe se nakonec s nástrahami turnaje vypořádalo Olomoucko-Vratimovské duo Filip Kavala a Roman Kováčik. Ti ve čtvrtfinále vyřadili domácího Jiřího Netesala, který hrál s Janem Benešem z Ondratic. V semifinálovém souboji poté zdolali bratrské duo Hrubých. Do finálového duelu postoupil k radosti domácích příznivců talentovaný Pavel Hejduk, jež vytvořil pár s Petrem Lužným z Prostějova. Větší množství zkušeností ve finálovém duelu prokázal pár Kavala - R. Kováčik a stali se tak vítězi premiérového turnaje tohoto typu na naší hale. V boji o bronzovou pozici byl úspěšnější pár Michal Cabiš a Petr Zbořil (Ostrava-Poruba/Klimkovice), kteří přehráli Martina a Radka Hrubé (Buk/Tovačov). Soutěž útěcha a celkové 11. místo pro sebe získali František Chaloupka a Dominik Oborný (Ostrava - Stará Bělá/ Hrabůvka).

Akce se setkala s velkým zájmem z řad stolních tenistů, kteří doufám mohli do svých domovů odjíždět spokojeni.

Výsledky Večerního velikonočního turnaje dvojic hala SK Přerov 18.4.2019:

1. Filip Kavala - Roman Kováčik (Vratimov/Neředín)

2. Petr Lužný - Pavel Hejduk (Prostějov/Přerov)

3. Michal Cabiš - Petr Zbořil (Ostrava - Poruba/Klimkovice)

4. Martin Hrubý - Radek Hrubý (Buk/Tovačov)

5.-8. Tomáš Galanda - Roman Vaculík (Přerov/Buk), Jan Beneš - Jiří Netesal (Ondratice/Přerov), Jiří Divina - Lukáš Kořínek (Buk/Hranice), Filip Theodor - Matěj Mazůrek (Svinov/Nová Bělá)

9.-10. Lukáš Valašík - Oto Holub (Přerov), Radim Lechner - Lucie Králová (Martin/Loučka)

11. František Chaloupka, Dominik Oborný (Stará Bělá/Hrabůvka)

12. Svatopluk Maděrka - David Kubík (Přerov)

13.-14. Petr Kalabis - Svatopluk Hájek (Čechovice/Brodek u Prostějova), Marek Merta - Jan Jankovič (KST Ostrava/Klimkovice)

15.-18. Filip Válek - Jarmil Vysloužil (Paskov/Přerov), Petr Rybníkář - Ivan Čikl (Brodek u Prostějova/Litovel), Libor Jemelka - Pavel Kyrych (Hranice/Přerov), Daniel Unzeitig - Petr Válek (Vratimov/Paskov)  

19.-20. Jakub Vystavěl - Marta Hubáčková (Prostějov), Svatoslav Stempěň - František Bláha (Kozlovice)

Lukáš Valašík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář