Jdi na obsah Jdi na menu

Náš elitní "A" tým se opět vrátil na čtvrtou příčku!

27. 2. 2018
Po předchozím neúspěšném dvojzápase naše družstvo o víkendu opět předvedlo svoji sílu a všichni hráči svým zodpovědným přístupem prokázali, že ještě neřekli své poslední slovo. Na domácí půdě zvítězili v obou utkáních a připsali si šest cenných bodů, které je opět katapultovaly na čtvrté místo aktuální tabulky.
 
V prvním předehrávaném zápase s KST Zlín s přehledem zvítězili 10:5, když po necelé hodině přehrávali své soupeře již 5:0 a ani v dalším průběhu jim nedali žádnou šanci na zvrat v utkání. Mezi naše nejlepší hráče opět patřil Adam Soukup, který získal tři body a čtvrtý zápas s ním Jakub Dufek pro zranění nedohrál.
 
SK Přerov - KST Zlín 10:5 (čtyřhry 2:0, body domácích: Soukup Adam 3:0, Skopal Dalibor 2:1,
Vlach Martin 1:2, Skalský Ondřej 1:1, Olejník Jakub 0:2); body hostů: Nedbálek Michal 3:1, Dufek Jakub 2:1, Karal Martin 1:2, Jelínek Vojtěch 0:1, Koudelík Lukáš 0:2)
 
V nedělním zápase jsme přivítali aktuálně druhé družstvo TJ Sokol Šarovy, které naši hráči v první polovině soutěže jako jediný tým dokázali porazit a to ještě na jejich půdě. Proto se dalo předpokládat, že se na toto utkání naši soupeři náležitě připraví. Průběh jednotlivých zápasů tomu skutečně odpovídal a po nerozhodné čtyřhře 1:1 si obě mužstva držela svoje body až do stavu 6:6. Pak se ale začala projevovat únava našich soupeřů a po téměř čtyřhodinovém boji podlehli našemu týmu 10:8. Mezi naše nejlepší hráče tentokrát patřil Jakub Olejník, který hrál s velkým přehledem a získal tři body. Pochvalu však zaslouží i ostatní hráči, kteří jednoznačně prokázali mimořádnou bojovnost a týmového ducha.
 
SK Přerov - TJ Sokol Šarovy 10:8 (čtyřhry 1:1, body domácích: Olejník Jakub 3:0, Vlach Martin 2:2, Skopal Dalibor 2:2, Soukup Adam 2:2); body hostů: Račák Vítězslav 0:4, Bojko Karel 4:0, Jahůdka Petr 3:1, Křen Lubor 0:4)
 
-MS-
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář