Jdi na obsah Jdi na menu

Okresní přebory ovládli hráči SK Přerov, turnaj „okresňáků“ opanoval Roman Vaculík z Hradčan

4. 1. 2016

Okresní přebory ovládli hráči SK Přerov, turnaj „okresňáků“ opanoval Roman Vaculík z Hradčan
Předposlední den roku 2015 se na hale SK Přerov konali tradiční Okresní přebory přerovského regionu a dopolední Vánoční turnaj okresních hráčů. 


Turnaje „okresňáků“ se zůčastnilo 9 hráčů. Hlavní rozhodčí turnaje Svatopluk Maděrka tedy zvolil systém každý s každým. V turnaji zvítězil Roman Vaculík z Hradčan a splnil tak úlohu hlavního favorita. Druhý skončil Jan Vlach z Dřevohostic. Bronzová pozici patřila Václavu Venclíkovi z Lipníka. Nejlepší umístění z hráčů našeho oddílu získal Pavel Kyrych, který skončil na děleném 7. místě. 


Odpoledních Okresních přeborů se zúčastnilo 26 hráčů regionu Přerov a šlo o zdaleka nejkvalitnější obsazení za poslední roky. Zastoupení měly všechny týmy okresu Přerov hrající divizi olomouckého kraje a zúčastnili se i mladí hráči SK Přerov hrající 2. ligu a KP2.  Kaňkou pouze byla naprostá absence žen. 
V soutěži dvouher  bylo k vidění spoustu velice kvalitních zápasů. Turnaj nakonec ovládl Martin Vlach, druhý skončil Ondřej Skalský a třetí místo získal Svatopluk Maděrka. Všichni medailisté zastupovali domácí SK Přerov.  Ve čtvrtfinále skončili ještě další zástupci domácích Mergental Otmar, Lukáš Valašík a Milan Šoc a potvrdili tak turnajovou dominanci domácích hráčů.


I soutěž čtyřher byla záležitostí největšího oddílu našeho regionu. Ve finále turnaje zvítězili Svatopluk Maděrka a Otmar Mergental nad Ondřejem Skalským a Martinem Vlachem. Všichni finalisté reprezentovali domácí klub. Na třetím místě skončila dvojce z Chropyně Lukáš Konečný a Josef Plšek.
Jménem oddílu SK Přerov a Okresního svazu stolního tenisu děkujeme všem hráčům za účast a přejeme mnoho úspěchů v druhé polovině mistrovských soutěží.


                                Lukáš Valašík člen výboru SK Přerov 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář