Jdi na obsah Jdi na menu

Okresní týmy E a F stále čekají na první ‚‚jarní‘‘ body

18. 1. 2020

Tento týden odehrály týmy E a F už své 13.kolo. Jedná se o druhé kolo po Vánocích a ani jeden z týmů nezachytil začátek úplně podle svých představ.

Jako první v pátek 17.1. nastoupilo družstvo F proti soupeři ze Lhoty A s cílem prolomit sérii nepříznivých výsledků, ani tentokrát se ale příliš nedařilo. V nejlepší formě hrál Pavel Kyrych, Michal Gerhát se přes snahu nemohl proti nepříjemným soupeřům dostat do své hry, v ideální formě zatím nebyl ani Jarmil Vysloužil, který se právě vrátil z dovolené, Eva Dvořáková s Milanem Kajnarem se v utkání vystřídali, bohužel své zápasy nezvládli.
 

Body domácích: čtyřhry - 1:1, Pavel Kyrych - 3:1, Michal Gerhát - 2:2, Jarmil Vysloužil - 2:2, Eva Dvořáková - 0:3, Milan Kajnar - 0:1
Konečný výsledek zápasu: SK Přerov F - SDH Lhota A - 8:10

Věříme, že konečně urveme nějaké body v dalším zápase proti Hustopečím nad Bečvou, který předehráváme už v úterý 21.1., a zastavíme propad tabulkou, aby nás nakonec nestrašily problémy se záchranou v soutěži.

 

Hned v sobotu 18.1. nastoupil tým E o soutěž výš v OP2 doma proti silnému soupeři z Kojetína B. Tady se pro nás kvůli problémům se sestavou a následném WO v minulém kole jednalo o teprve první zápas po Vánoční pauze.

V utkání byli jasným favoritem hosté, kteří okupují druhé místo tabulky. Svou roli nakonec potvrdili, neměli to ale vůbec snadné.
Utkání hodně ovlivnily obě prohrané úvodní čtyřhry, poté jsme zabojovali a otočili až na 4:2, po dalším těsném průběhu a spoustě vyrovnaných, dlouhých zápasů se však z vítězství mohl radovat soupeř.
Nejlepší výkon za domácí podal Dan Dvouletý, herně zlepšený výkon předvedl Michal Gerhát, Antonín Cápík nastoupil po nemoci a nebyl ještě ve své kůži, Tomáš Kyselák bojoval, tentokrát se ho bohužel příliš nedrželo štěstí.

Body domácích: čtyřhry - 0:2, Dan Dvouletý - 3:1, Michal Gerhát - 2:2, Antonín Cápík - 1:2, Tomáš Kyselák - 1:3, WO - 0:1
Konečný výsledek zápasu: SK Přerov E - TJ Sokol Kojetín B - 7:11.

Další zápas odehrajeme znovu doma v sobotu 25.1. proti Oseku, kde bychom měli bodovat a upevnit si pozici v klidném středu tabulky.
Michal Gerhát, SK Přerov.