Jdi na obsah Jdi na menu

Okresní týmy mají v závěru sezony skvělou formu.

2. 3. 2020

Tento týden se odehrálo už devatenácté kolo okresních soutěží. Blíží se nám závěr sezony a všechny naše okresní týmy hrají ve velmi dobré formě.

Už v pondělí 24.2. se doma představil tým D, který přivítal Opatovice.
Naše Déčko má teď sice menší problémy skládat sestavu na svá utkání, i tak ale hraje stále ve skvělé formě a v pondělním zápase nedalo hostům šanci. Po čtyřhrách, kde byl stav 1:1 už měli domácí průběh utkání pod kontrolou a nechali hosty spíše jen upravit konečné skóre.

Konečný výsledek: SK Přerov D - TJ Sokol Opatovice A - 14:4
Body Přerova: čtyřhry - 1:1, Pavel Hejduk - 4:0, Martin Krudenc - 4:0, Antonín Cápík - 3:1, David Kubík - 2:2.


K dalšímu utkání zajíždí tým D pravděpodobně k utkání sezony, pokud se v pátek 6.3. na půdě Hranic proti místnímu A týmu podaří zvítězit, udělá velký krok k vítězství v celé soutěži.

Jako další se v devatenáctém kole představil tým E, kterému tentokrát jako domácí prostředí posloužila herna v nedalekých Hradčanech, hostil nepříjemného soupeře z Kojetína.

V utkání jsme se štěstím vyhráli obě čtyřhry, což bylo zásadní pro celý další průběh. Soupeř se sice nachází až na předposledním místě tabulky, velmi nás ale trápil svou nepříjemnou hrou s materiály, se kterou jsme si příliš nevěděli rady. Po celou dobu jsme udržovali mírné vedení až do stavu 9:5, tam soupeř ještě dotáhl na průběžných 9:7, naštěstí jsme ale kvalitním týmovým výkonem dotáhli utkání k těsnému vítězství.

Konečný výsledek: SK Přerov E - TJ Sokol Kojetín C - 11:7
Body Přerova: čtyřhry - 1:1, Antonín Cápík - 3:1, Dan Dvouletý - 2:2, Michal Gerhát - 2:2, Tomáš Kyselák - 2:2

Jako další tým E čeká v pátek 6.3. utkání na půdě dalšího velmi nepříjemného soupeře z Jezernice, kde se pokusí místnímu B týmu oplatit těsnou domácí porážku.
 

Devatenácté kolo uzavřel v neděli 1.3. tým F, který zajížděl do Opatovic.
Jednalo se také o předposlední tým tabulky, i v tomto utkání se ale jednalo o velký boj, kde se rozhodovalo až v posledním zápase. 
Dokázali jsme zvítězit v jedné čtyřhře a poté dlouho držel vyrovnaný stav, kdy se nám za stavu 8:8 podařilo v posledních dvou napínavých zápasech urvat těsné vítězství.

Konečný výsledek: TJ Sokol Opatovice C - SK Přerov F - 8:10
Body Přerova: čtyřhry - 1:1, Michal Gerhát - 4:0, Jarmil Vysloužil - 3:1, Eva Dvořáková - 1:3, Milan Kajnar - 1:3


Z jistotou záchrany v soutěži se také v pátek 6.3. pokusíme doma překvapit jasně první tým tabulky Komárno A. 

Přejeme všem týmům aby dobrá forma vydržela a v závěru sezony vybojovali ještě co nejvíce bodů.
Michal Gerhát, SK Přerov.