Jdi na obsah Jdi na menu

Otmar Mergenthal vítězem 2. letního turnaje, zúčastnilo se 36 hráčů!!!

15. 7. 2017

V pátek 14.7. se na hale SK Přerov konal v pořadí 2. letní turnaj ve stolním tenise!!

Tento typ turnajů pořádá letos náš oddíl poprvé a zájem s kterým se setkal, daleko překonal naše očekávání. Turnaje se zúčastnilo 36 hráčů ze 17 oddílů Moravskoslezkého, Zlínského a Olomouckého kraje. Další zájemce už jsme bohužel nemohli z kapacitních důvodů do turnaje přijmout.

Účastníci turnaje byli rozdělení do 6 základních skupin. Z každé skupiny postoupili 4 nejlepší hráči do vyřazovací části. Tu nejlépe zvládl Otmar Mergenthal z Chropyně, který ve finálovém duelu zdolal Filipa Kavalu z Klimkovic. Nejpříjemnějším překvapením se stal Roman Vaculík z Hradčan, který v boji o bronzovou pozici zdolal Ondřeje Havránka z Bystřice pod Hostýnem. Nejlépe z přerovských hráčů si vedl Svatopluk Maděrka, který se probojoval do čtvrtfinále turnaje. Jedinou účastnicí byla Lucie Králová z Loučky, které se podařilo postoupit ze základní skupiny, avšak první kolo vyřazovací části se pro ni stalo konečnou.  

O vyrovnanosti a úrovni letních turnajů hovoří to, že žádný z medailistů 1. letního turnaje nedokázal na tento úspěch tentokrát navázat. 

Tato série turnajů bude na hale SK Přerov pokračovat 3. letním turnajem v srpnu.

Výsledky 2. letního turnaje:

1. Otmar Mergenthal (Chropyně)

2. Filip Kavala (Klimkovice)

3. Roman Vaculík (Hradčany)

4. Ondřej Havránek (Bystřice pod Hostýnem)

5.-8. Maděrka Svatopluk (Přerov), Marek Merta (Klimkovice), Jindřich Bluma (Buk), Michal Palásek (KST Ostrava),

9.-16. Valašík Lukáš (Přerov), Janík Michal st. (Ondratice), Hrubý Martin (Buk), Mořický Tomáš (Kunovice), Hajduk Jan (Kunovice), Jemelka Libor (Hranice), Divina Jiří (Buk), Válek Filip (Vendryně),

17.-24. Kubík David (Hradčany), Lužný Petr (Prostějov), Jarolím Tomáš (Přerov), Chromec Tomáš (Přerov), Válek Petr (Vendryně), Hejduk Pavel (Přerov), Galanda Tomáš (Hradčany), Králová Lucie (Loučka)

25.- 30. Matula Jaroslav (Kojetín), Janík Michal ml. (Ondratice), Vysloužil Jarmil (Přerov), Kyrych Pavel (Hradčany), Palásek Jaromír (Němčice), Otáhal Bořek (Přerov)

31.-35. Dvouletý Dan (Velký Újezd), Hlobil Stanislav (Morkovice), Kořínek Lukáš (Hranice), Dubovan Mirek (Velký Újezd), Poštulka Ivo (Hranice), Cápík Antonín (Hradčany) 

Lukáš Valašík, předseda SK Přerov

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pavel - pochvala

15. 7. 2017 12:23

...pěkně Lukáši, jak říkáme my Moraváci : " Das ist hodně dobře !"

Lukáš - Re: pochvala

15. 7. 2017 13:04

Díky, turnaj se povedl