Jdi na obsah Jdi na menu

Po víkendu pro média :-)

9. 12. 2013

O víkendu se v Přerově odehrálo další dvojkolo ligové soutěže ve stolním tenise.. V sobotu na domácích stolech Přerov A přivítal hostující tým Jiskru Strážnice a v neděli tým KST Dolní Němčí. Do obou utkání nastoupil Přerov s cílem ukončit sérii smolně prohraných zápasů a to se mu také podařilo. V sobotním duelu porazil Přerov Strážnici vysoko 10:2, kde za domácí nastoupil Hrabica, Bařina, Bednář a Divina. K nedělnímu utkání proti Dolnímu Němčí nastoupili za domácí tým Hrabica, Bařina, Brázdil, Divina, a také dokázali porazit hostující tým na domácích stolech vysoko 10:4.

Krajská soutěž v sobotu přivítala na domácích stolech vedoucí tým tabulky Sokol Jezernici A. Favorizovaný hostující tým přehrál Přerov E 15:3. Za body domácích se zasloužil Dalibor Skopal dvěma body a Jakub Végh jedním bodem.

Divizní týmy odehrály v Přerově další dvojkolo s hostujícím týmem Šumperku a Jeseníku. Přerov B, v sestavě Lechner, Bluma,Chromec,Venclů,Valašek, podlehl Šumperku smolně 8:10 a s Jeseníkem uhrál remízu9:9.

Přerov D, v sestavě Mikuš, Uhlíř, Netesal, Šoc, Zlámal, Végh, oba zápasy uhrál stejně remízou 9:9

Přerov C, v sestavě Maděrka Sekanina, Mergentál, Dvořák, Kepl, odjel hrát na stoly do Šternberku, kde vyhrál Přerov 10:6 a následně do Postřelmova, kde taktéž vyhrál vysoko 10:4

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jura - zprávy

14. 12. 2013 10:01

http://tvprerov.cz/index.php/prerovske-aktuality/rok-2013/prosinec

No asi měli málo času dočíst i zbytek výsledků....