Jdi na obsah Jdi na menu

Pohyb v hráčském kádru SK Přerov

15. 9. 2016

Před sezonou 2016/2017 došlo k určitým změnám v kádru našeho oddílu. V souladu s vizí našeho klubu se podařilo přivést tři mladé a nadějné hráče. Z Olomouce přestoupil Bořek Otáhal, z Prostějova dorazil Pavel Hejduk a z Hranic Vojta Besta. Všechny tři jmenované vítáme v SK Přerov a přejeme hodně píle, úsilí a kvalitních výsledků ve všech soutěžích a turnajích.

Naopak na přestup s návratem jsme na jednu sezonu uvolnili Mariána Hrabicu do Rožnova pod Radhoštěm a Otmara Mergenthala do Chropyně. Především u zkušeného Oty Merghentala, však počítáme v brzké době s jeho návratem a navázáním další úspěšné spolupráce z minulé sezony v dresu SK Přerov. Na přestup pak také odešel Jiří Divina do Sokola Buk. Všem jmenovaným přejeme v následující sezoně mnoho úspěchů a děkujeme za odvedené služby v našem klubu.

V zájmu rozvoje našich mladých hráčů jsme též vyřídili střídavé starty do 3. ligy Daliboru Skopalovi, Adamu Soukupovi a Ondřeji Skalskému. Všichni jmenovaní budou mít možnost střídavě nastupovat za TJ Sokol Kostelec.

Lukáš Valašík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář