Jdi na obsah Jdi na menu

Porážka po boji v Mohelnici a zdrcující debakl v Šumperku

9. 11. 2019

Sobotu na kterou je třeba co nejrychleji zapomenou zažilo naše divizní družstvo. Po slibném úvodu soutěže jsme prohráli v Mohelnici a inkasovali porážku v Šumperku, která se do historie zapíše jako nejtvrdší v historii divizního "B" mužstva.

V dopoledním utkání v Mohelnici jsme ztratili oba debly. Po triumfech Lukáše a Milana v úvodních singlech se zdálo, že nepovedený úvod zápasu odčiníme a budeme bojovat o vítězství. Domácí ale v dalším průběhu zápasu "tahali za delší konec provazu" a utkání ovládli. Je třeba přiznat, že v utkání prokázali lepší formu a kvalitu a zaslouženě náš tým předčili.

TTC Mohelnice-SK Přerov B 10:5 (čtyřhry 2:0, body domácích: Jarmar Petr 2:1, Rostislav Stuchlý 2:1, Martin Ellner 0:3, Hojger Jan 4:0, body hostů: Valašík Lukáš 2:2, Šoc Milan 1:2, Maděrka Svatopluk 1:2, Galanda Tomáš 1:2)

V odpoledním duelu v Šumperku jsme již po nahlášení sestav očekávali nejtěžší duel v celé soutěži. Soupeř, který disponuje hráči s ligovou minulostí na nás nastoupil takovým způsobem, že za pouhých 75 minut bylo po zápase. Konečný výsledek utkání jasných 10:0, když jsme v zápase zásluhou Milana Šoce uhráli pouhé 4 sety!!??!! Lukáš se totálně nesrovnal s prostředím herny, kde nešlo hrát jeho sendvičovou hru. Tomáš a Svaťa taktéž nebodovali.

TTC Šumperk-SK Přerov B 10:0 (čtyřhry 2:0, body domácích: Wiesner Petr 2:0, Šubčík Jiří 2:0, Rabenseifner Milan 2:0, Žvátora Miroslav 2:0, body hostů: Valašík Lukáš 0:2, Šoc Milan 0:2, Maděrka Svatopluk 0:2, Galanda Tomáš 0:2),

I přes tyto kruté nezdary držíme velmi slušné 4. místo v tabulce soutěže. Věříme, že zpět na vítěznou vlnu se vrátíme za 14 dní kdy v domácím prostředí budeme hostit Ondratice a Chropyni "B".

Lukáš Valašík, SK Přerov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář