Jdi na obsah Jdi na menu

Prague Open 2006

20. 7. 2006

Legendární Švéd Jan-Ove Waldner přijede na PRAGUE OPEN 2006!

Nejlepší hráč všech dob, legendární Švéd Jan-Ove Waldner, bude nejzářivější hvězdou letošního ročníku PRAGUE OPEN 2006. Po loňské účasti Jörgena Perssona tak divákům předvede své skvělé umění i druhý z populární dvojice švédských mistrů světa.

Ač čtyřicetiletý, Waldner neztratil nic ze svého umění a zlaté ruky a stále prohání v německé Bundeslize své o generaci mladší soupeře. Je považován za nejúspěšnějšího hráče moderní éry stolního tenisu, neboť žádný titul nechybí v jeho sbírce.

Waldner se po letošním mistrovství světa družstev vzdal reprezentace a bude hrát pouze v dresu Fuldy v Bundeslize. Diváci v České republice tak mají ve dnech 19.-20. srpna poslední možnost na vlastní oči vidět hrát tohoto ´Mozarta s pálkou´, jak je mu často přezdíváno.

Rekordní ceny na PRAGUE OPEN 2006

Nejvyšší výhry v historii turnaje budou vyplaceny na letošním 7. ročníku PRAGUE OPEN 2006, který se uskuteční ve dnech 18.-20. srpna v pražské hale Oáza.

Vítěz kategorie Elite mužů si na své konto připíše 55.000 Kč a nejlepší žena si odnese 20.000 Kč. Nově bude finančně odměněn také vítěz kategorie C (od 60. místa českého žebříčku) a to šekem na 2.500 Kč. V ostatních kategoriích obdrží hráči na 1.-3. místě hodnotné věcné ceny.

Největším favoritem mezi muži bude obhájce titulu Petr Korbel. Ten přiveze do Prahy své nové spoluhráče z bundesligového Düsseldorfu – v Oáze se představí vicemistr světa ze čtyřhry z roku 2005 Christian Süss, největší talent současného stolního tenisu Japonec Jun Mizutani, nizozemský matador Danny Heister a Polák Bartosz Such. Potrápit je budou chtít hráči české reprezentace mj. Tomáš Pavelka, Josef Plachý, Marek Klásek nebo Richard Výborný.

Mezi ženami jsou zatím předběžně nahlášeny hráčky českého reprezentačního družstva – Renáta Štrbíková, Jana Dobešová, Martina Smištíková atd.

Srdečně zveme všechny stolní tenisty k účasti!

Prevzato z http://www.stenmarketing.cz/2006/cz.htm?jazyk=1

 

Chci se zeptat kdo ma v umyslu nebo kdo uz vi ze chce jet, Martas asi nejede takze podle toho musim zaridit bydleni. Kdyztaj mi dejte vedet na mail kuropa@karlstorz.de nebo webmaster.kuri@cbox.cz. Z Nemecka se vracim v sobotu vecer.

Kdo nad tim aspon uvazuje tak se rozmyslete a dejte mi brzo vedet. Diky.

Zdravim Prerov.

Robert

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář