Jdi na obsah Jdi na menu

Přerov E zakončil šňůru domácích zápasů remízou a porážkou.

29. 1. 2020

Tým E má za sebou dlouhou sérii domácích zápasů, tuto šňůru jsme nakonec zakončili jedním nerozhodným výsledkem a porážkou.

Jako první jsme v sobotu 25.1. hostili tým TJ Sokol Osek A.Jednalo se o vyovaný duel, kde jsme drželi mírné vedení skoro celý průběh a hosté v konci vyrovnali skóre. Letos poprvé za nás nastoupila nová posila, a to Radim Zachrla, ten si zatím zvyká na prostředí naší herny, do budoucna věříme že bude pro tým přínosem, v tomto zápase přispěl jedním bodem.
Dále nastoupil Dan Dvouletý, který teď hraje ve skvělé formě a dokázal porazit všechny soupeře, svůj spolehlivý výkon podal i Michal Gerhát, nedařilo se Antonínu Cápíkovi, který se nemůže vyhrabat z nemoci a nedaří se mu navázat na jeho spolehlivé výkony z minulých kol, kde pravidelně uhrál 3 až 4 body. Na jeden zápas naskočila i Eva Dvořáková, ta bohužel na svého soupeře nestačila.

Výsledek zápasu: SK Přerov E - TJ Sokol Osek A - 9:9
Body Přerova: čtyřhry - 1:1, Dan Dvouletý - 4:0, Michal Gerhát - 2:2, Antonín Cápík - 1:2, Radim Zachrla - 1:3, Eva Dvořáková - 0:1


Jako další jsme hned v úterý 28.1. předehrávali utkání s Hranicemi C.
Stejně jako v zápase s Osekem se čekal vyrovnaný boj, ovšem z nevysvětlitelného důvodu jsme nezachytili úvod, prohráli jsme i úvodní čtyřhry a pustili hosty do vedení 9:1 !
Zdálo se že dohrát zápas bude už jen formalita, i tak jsme nic nevzdali a přece jen jsme se jak se říká chytli a utkání ještě zdramatizovali, když jsme stáhli vývoj až na 7:9, to bylo ale vše a už jsme jen zkorigovali konečný výsledek na 8:10 pro Hranice.
Do formy se dostal Radim Zachrla, který prohrál jediný zápas, bodoval i Dan Dvouletý, Tomáš Kyselák, který je po nemoci si dokázal uhrát svůj standart, příliš se nedařilo Michalu Gerhátovi, který se po dobrém výkonu proti Oseku tentokrát nemohl dostat do své hry. Po domluvě nastoupil v průběhu utkání Jarmil Vysloužil, který také ještě pomohl zmírnit porážku. 
I přes prohru je potřeba všechny pochválit že i za nepříznivého stavu nikdo nic nevzdával a bojovalo se až do konce a přesně tak to má být.


Výsledek zápasu: SK Přerov E - TJ Sigma Cidemat Hranice C - 8:10
Body Přerova: čtyřhry - 0:2, Radim Zachrla - 3:1, Dan Dvouletý - 2:2, Tomáš Kyselák - 1:3, Michal Gerhát - 0:2, Jarmil Vysloužil - 1:1, WO - 1:0

Nyní se již soustředíme na další utkání, které sehrajeme ve čtvrtek 6.2. na půdě týmu ST Rajnochovice A, kde se opět budeme rvát o body do posledního míčku.
Michal Gerhát, SK Přerov.