Jdi na obsah Jdi na menu

Prvenství z 21. ročníku "Memoriálu Tomáše Hanečky" putuje do Přerova

16. 12. 2018

V sobotu 15.12. se v tovačovské sportovní hale odehrál každoroční, prestižní turnaj dvojic ve kterém náš oddíl reprezentovalo duo Oto Holub a Lukáš Valašík. 

Celkem 15 dvoučlenných týmů bylo rozděleno do 4 základních skupin ze kterých dva nejúspěšnější postoupili do vyřazovací části turnaje. Po vítězství 3:1 s Prostějovem "B" a 3:0 s Jezernicí se nám podařilo postoupit z první pozice. 

Ve čtvrtfinále jsme narazili na tým "Martina" (Radim Lechner, Marta Hubáčková), který jsme zdolali těsně 3:2 na zápasy. V semifinále nás čekal tým Prostějova "A" (Jiří Hrůza, Petr Lužný), který, možná trochu překvapivě, zdolal ve čtvrtfinále Buk (Pavel Koutný, Pavel Rytíř). Utkání s prostějovskými hráči bylo vyrovnané, ale po vítězství v klíčové čtyřhře jsme postoupili do finále po výsledku 3:1 na zápasy. Ve finálovém duelu jsme svedli těžkou a nesmírně vyrovnanou bitvu s domácím týmem Tovačova "A". Po prohrané čtyřhře, která se zdála být klíčovým faktorem k celkovému vítězství, jsme ale zmobilizovali síly a utkání s velkou dávkou sportovního štěstí otočili k celkovému vítězství 3:2 na zápasy.

V doplňkové soutěži jednotlivců (která se vyhodnotila na základě jednotlivých výsledků v soutěži družstev) byl nejlepší Štefan Sagáčik ze Vsetína, druhý byl Pavel Koutný z Buku a třetí Lukáš Valašík z vítězného družstva Přerova.

Závěrem je třeba poděkovat pořadatelům za bezproblémovou organizaci turnaje, který se nesl v pohodové sportovní a předvánoční atmosféře.

Výsledky 21. ročníku turnaje ve stolním tenise dvojic "Memoriálu Tomáše Hanečky":

1. SK Přerov (Holub, Valašík)

2. Tovačov "A" (Horák, Pazdera st.)

3. Vsetín (Sagáčik, Pospíšilová)

4. Prostějov "A" (Lužný, Hrůza)

5. Buk (Koutný, Rytíř)

Výsledky 17. ročníku turnaje ve stolním tenise jednotlivců "Memoriál Františka Přecechtěla":

1. Štefan Sagáčik (Vsetín)

2. Pavel Koutný (Buk)

3. Lukáš Valašík (SK Přerov) 

Lukáš Valašík

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Olda - blahopřání

17. 12. 2018 20:37

Gratuluji všem hlavně hráčům SK Přerov. Přeji příjemné prožití vánočních svátků.