Jdi na obsah Jdi na menu

Schůze všech členů oddílu SK Přerov (20.4.2012)

30. 3. 2012

Zveme všechny členy oddílu (hráče,  rodiče naší mládeže, trenéry, ...) na  schůzi oddílu k ukončení soutěžního roku 2011/2012, která se uskuteční 20.4.2012 od 18 hodin v herně stolního tenisu.

Body schůze:

- prezentace strategie rozvoje oddílu SK Přerov (stanovení priorit pro nadcházející roky, práce s mládeží, skladba soutěží pro nadcházející roky, financování oddílů, sponzoring, treninkové skupiny...)

- vyhodnocení soutěžního roku 2011/2012 (výsledky, co se povedlo, co se nepovedlo, organizace soutěží)

- plánované příchody, odchody hráčů 

- skladba týmů pro soutežní rok 2012/2013 a jejich obsazení

- diskuse hráčů, prezentování vlastní představy (ambicí) ve stolním tenisu

- oficiální volba nového předsedy, místopředsedy a výkonného výboru

- Memoriál Františka Žůrka

- přípravné letní kempy 

Děkujeme všem za účast.

Za výbor SK Přerov

Milan Šoc

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tomáš L. - Nové představenstvo?

22. 4. 2012 13:59

Chtěl bych se zeptat, jak dopadla volba nového předsedy, místopředsedy a výkonného výboru, ať jsem alespoň trochu v obraze, když už jsem se nemohl schůze zúčastnit osobně. Díky.

Milan - emailove konference (databaze emailu)

9. 4. 2012 21:52

Tome mas pravdu. Pocitam take s tim, ze vytvorime databazi kontaktu nasich clenu (emaily, tel. cisla) pro lepsi komunikaci ohledne vseho kolem stolniho tenisu v Prerove.

Tomáš L. - E-mailová konference

9. 4. 2012 9:38

Chtěl bych navrhnout zavedení něčeho na způsob e-mailové konference. Mám na mysli jednoduše to, že by někde byly vedeny e-mailové adresy hráčů, rodičů, ..., kteří by o to měli zájem, a kam by byly rozesílány různé informace a zprávy týkající se oddílu. Např. takové, jež se nehodí přímo k tomu, aby byly zveřejněny tady na stránkách (a probírají se pak třeba v hospodě u piva ;-) nebo takové, jež by bylo šikovnější sdělovat i přímo z důvodu jejich aktuálnosti (např. zrušení tréninků kvůli konání nějaké akce). Já bych se do něčeho takového hned přihlásit.

Jinak se mnou to v současnosti vypadá tak, že začátkem podzimu t. r. bych se mohl vrátit natrvalo do Přerova. Na tréninky ale žádné nechodím, proto se mnou nepočítejte do divize jako před právě končící sezónou, v níž to pak dopadlo tak, že do Céčka byli povoláváni hráči nastupující ve 3. lize, o týmech v nižších soutěžích ani nemluvě ;-)