Jdi na obsah Jdi na menu

Sezona krajských soutěží začala

26. 9. 2016

V sobotu 24.9 začala na naší hale sezona divizních soutěží.

Do soutěží zasáhla družstva "B" a "C", která měla nesmírně těžké soupeře, kteří ještě loni patřily mezi ligové. Jak Neředín "A" tak i Čechovice "A" také své kvality potvrdili.

Čechovice si poradili s našim céčkem naprosto s přehledem a nedaly našim mladíkům šanci. Konečný výsledek 3:10 byl toho důkazem. Dva body jsme získali zásluhou skrečí a jeden bod získal Dalibor Skopal v duelu s Jančíkem.

Nejnapínavější duel se odehrál mezi našim družstvem "B" a Neředínem "A". Zápas trvající 4 hodiny a 15 minut se odvíjel neskutečně vyrovnaně. Nikdo z hráčů obou družstev nevyšel bodově naprázdno, všichni bodovali. Po čtyřhrách 1:1. Mužem utkání se stal domácí Ondřej Skalský, který získal 4,5 bodu. Svatopluk Maděrka předvedl spolehlivý výkon odpovídající jeho kvalitám a přinesl týmu 2 důležité body. Lukáš Valašík po přesvědčivém vítězství nad Dubským podlehl Pospíšilovi i Dočkalovi. Pak se ale vyšponoval k nejpřekvapivějšímu výsledku zápasu, když zdolal Jakuba Chalupu. Poslední kamínek do mozajky našeho vítězství zasadil Adam Soukup vítězstvím nad Dočkalem. Konečný výsledek 10:8 pro Přerov "B".

V odpoledním duelu Neředína "A" a našeho týmu "C" už jsme se bohužel žádného překvapení nedočkali. Hosté zvítězili 10:0 a připsali si 4 body do tabulky soutěže. Nezapomínejme, však že naši mládežníci získávají důležité zkušenosti, které se jim budou v budoucnu hodit. 

V dalším očekávaném duelu se potkal náš tým "B" a Čechovice "A". Bohužel se nám v tomto duelu nepodařilo zachytit úvod a podlehli jsme v obou deblech. Tuto ztrátu už jsme až do konce zápasu nedovedli smazat. Vynikající byl opět Ondra Skalský, který opět naplnio bodoval - 4 body. Kvalitní zisk předvedl Adam Soukup, který porazil Jančíka a Šťastného J. Svatopluk Maděrka přidal 1 bod za vítězství s Jančíkem. Naopak Lukáš Valašík už nenavázal na slušný dopolední výkon a nezvítězil v žádném ze svých tří duelů. V zápase jsme tedy podlehli 10:7 a zkomplikavali si tak boj o špici tabulky.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář