Jdi na obsah Jdi na menu

SK Přerov A dosáhl po mnoha letech nejlepšího umístění ve 3. lize

28. 3. 2018

O uplynulém víkendu se mělo definitivně rozhodnou, na jakém místě v soutěžním ročníku 2017-2018 se umístí náš elitní „A“ tým. Do poslední chvíle to bylo velmi dramatické, neboť při jisté konstelaci jsme mohli skončit na třetím místě, ale také v případě obou proher až na osmé příčce. 

 

V sobotu čekal na naše hráče nepříjemný soupeř TTC Frýdlant, s nímž jsme v první části soutěže na jeho půdě prohráli 10:5. Očekávali jsme těžké boje, zvláště s jedničkou hostů Vladimírem Maršálkem, který v průběhu celé soutěže prohrál jen tři zápasy. K velkému překvapení však se svým týmem do Přerova nepřijel a to bylo pro celý zápas rozhodující. I když naši hráči nakonec zvítězili 10:6, nebylo to však vůbec jednoduché, protože jsme absolvovali devět náročných pětisetových zápasů. K našim nejlepším hráčům patřil Martin Vlach a Adam Soukup, kteří shodně získali po třech bodech.

 

SK Přerov - TTC FRÝDLANT 10:6 (čtyřhry 1:1, body domácích: Soukup Adam 3:1, Skalský Ondřej 1:2, Vlach Martin 3:0, Olejník Jakub 2:2, body hostů: Vévoda Ondřej 1:3, Hrabec Michal 2:2, Tobola Petr 1:2, Kotek Dominik 1:2)

 

V nedělním utkání již mělo jít o formální dohrávku, neboť k nám zavítal poslední tým tabulky TJ DDM Valašské Meziříčí. Utkání bylo nakonec ještě jednodušší, protože soupeři přijeli jen ve třech a po první dvouhře odstoupil pro zranění další hráč. Celkově jsme zvítězili 10:6 a čekali jsme, jak dopadnou ostatní soupeři. Skutečně jsme nakonec mohli být třetí, ale díky vzájemným výsledkům s naším sobotním soupeřem jsme byli chvíli čtvrtí. Nakonec je z toho však páté místo, neboť týmu TTC Poruba Ostrava byly po protestu dodatečně přiznány čtyři odebrané body za dvě utkání, čímž nás oba přeskočil. 

 

SK Přerov - TJ DDM Valašské Meziříčí 10:6 (čtyřhry 0:1, body domácích: Soukup Adam 1:1, Vlach Martin 0:2, Olejník Jakub 2:1, Skalský Ondřej 1:1, WO 6:0, body hostů: Hladil David 3:1, Orlovský Pavel 2:2, Vlček Pavel 0:1, WO 0:6)

 

Všem našim hráčům – Adamu Soukupovi, Daliboru Skopalovi, Martinu Vlachovi, Ondrovi Skalskému, Jakubu Olejníkovi a Svatopluku Maděrkovi – děkujeme za skvělý výsledek a reprezentaci v celé soutěži, Jaromíru Zlámalovi za koučink i všem ostatním hráčům, kteří v loňském roce pomohli vybojovat postup do 3. ligy.

 

 

3.liga-muzu---tym-a-2017-2018.jpg

-ms-

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář