Jdi na obsah Jdi na menu

SK Přerov A hrál dvě venkovní utkání v Bolaticích a Opavě

14. 3. 2018
Tento víkend se čekalo, jestli naši hráči potvrdí vzrůstající formu, kterou slibně naznačili minulý týden dvěma vítězstvími s KST Zlín a TJ Sokol Šarovy. Rozpis soutěže však naznačoval, že to nebudou mít vůbec jednoduché, zvláště pak na půdě aktuálního lídra soutěže KST Slezanu Opava, který dosud neprohrál a pouze jednou remizoval.
 
Na sobotní utkání, které se hrálo s TTC Bolatice, se naši hráči důkladně připravili, protože v první půli soutěže s tímto soupeřem prohráli 10:8 a tuto porážku mu chtěli vrátit. Tomuto cíli podřídili celý průběh utkání a od prvního míčku bylo zřejmé, kdo diktuje tempo zápasu. Soupeř uhrál pouze jediný bod a naše družstvo po kolektivním výkonu a za koučinku pana Zlámala suverénně zvítězilo 10:1. Mezi naše nejlepší hráče patřili Dalibor Skopal a Adam Soukup, kteří vyhráli po třech utkáních, i když je nutno pochválit i ostatní hráče.
 
TTC Bolatice - SK Přerov 1:10 (čtyřhry 0:2, body domácích: Siebert Karel 0:2, Harazim Zdeněk 0:2, Wollný Michal 0:3, Burdík Vítězslav 1:1); body hostů: Skopal Dalibor 3:0, Soukup Adam 2:0, Vlach Martin 2:0, Skalský Ondřej 1:1)
 
Pokud by naši hráči chtěli zůstat na čtvrté příčce, museli by v nedělním utkání zvítězit s KST Slezan Opava, což k jeho kvalitám bylo málo pravděpodobné. Přesto se všichni o výsledek se ctí porvali a při troše štěstí mohli i remizovat. Nakonec zápas skončil vítězstvím našich soupeřů 10:5 a družstvo SK Přerov bohužel ztratilo dva body. Mezi naše nejlepší hráče patřil Adam Soukup, který získal dva body a ve zbývajících dvou zápasech prohrál těsně v pěti setech. 
 
KST Slezan Opava - SK Přerov 10:5 (čtyřhry 2:0, body domácích: Knybel Kamil 3:0, Vícha Radomír 0:3, Wallik Lukáš 1:2, Dzida Jan 4:0); body hostů: Soukup Adam 2:2, Skopal Dalibor 1:2, Vlach Martin 1:2, Skalský Ondřej 1:2)
-MS-