Jdi na obsah Jdi na menu

SK Přerov F statečně bojoval v poháru proti silným Ondraticím

26. 2. 2020

V úterý 25.2. jsme se s týmem F představili doma v pohárovém utkání proti zkušenému soupeři z Ondratic B, tedy soupeři hrajícímu druhou krajskou soutěž.
Jednalo se na první kolo o velmi těžký los, přesto jsme do utkání nastoupili s nadšením že si zahrajeme kvalitní stolní tenis a že soupeře co nejvíc potrápíme a tento cíl se nám také podařilo splnit.
Dokázali jsme téměř ve všech zápasech držet ze soupeřem krok a hrál se stolní tenis na vysoké úrovni, nicméně soupeř vytěžil maximum ze svých zkušeností a průběh utkání si celou dobu kontroloval.
Jediný bod pro domácí nakonec vybojoval Radim Zachrla, kapička štěstí scházela Michalu Gerhátovi, který se alespoň propracoval k mečbolu, proměnit se jej ale nepodařilo, ze všech sil bojoval i Dan Dvouletý a i on soupeřům nedal nic zadarmo a bojoval až do posledního míčku.

 

Konečný výsledek: SK Přerov F - TJ Sokol Ondratice B - 1:9
Body Přerova: čtyřhry - 0:1, Radim Zachrla - 1:2, Dan Dvouletý - 0:3, Michal Gerhát - 0:3
Body Ondratic: čtyřhry - 1:0, Svatopluk Hájek - 3:0, Petr Zich st. - 3:0, Martin Milar - 2:1


Výsledek je pro nás k průběhu utkání velmi krutý, nicméně za předvedené výkony se vůbec nemusíme stydět a jsme rádi že jsme si zahráli kvalitní zápasy ze silným soupeřem a věříme že nás tato zkušenost posune k lepším výkonům v příštích soutěžních zápasech.
Michal Gerhát, SK Přerov.