Jdi na obsah Jdi na menu

SK Přerov F zapisuje dvě vítězství v řadě

8. 2. 2020

Tento týden čekala družstvo F v OP3 hned dvě utkání. Jako první v úterý 4.2. přehrávka v Polomu a v pátek 7.2. doma proti Hlinsku.

Ve velmi netradičních podmínkách místní herny nás v úterý proti poslednímu týmu tabulky z Polomu nečekal vůbec lehký úkol.
Začali jsme ovšem skvěle, vyhráli jsme úvodní čtyřhry a udržovali mírné vedení až do konce, soupeř nás nejvíce dotáhl snad jen, když průběžně vyrovnal na 6:6 a následně ještě stáhl na 7:8, to bylo ale vše a utkání jsme dovedli do vítězného konce.
Tentokrát byl průběh hlavně v režii Michala Gerháta a Evy Dvořákové, kteří podali skvělé výkony, přispěl i Jarmil Vysloužil, který bojoval navíc kromě soupeřů i s mírnými zdravotními problémy, Milan Kajnar nastoupil po několika zápasové přestávce, i přes velkou snahu ale bohužel nebodoval. 

Konečný výsledek: SK Polom A - SK Přerov F - 8:10
Body Přerova: čtyřhry - 2:0, Michal Gerhát - 4:0, Eva Dvořáková - 3:1, Jarmil Vysloužil - 1:2, Milan Kajnar - 0:4, WO - 0:1


Ke druhému utkání proti Hlinsku jsme nastoupili se zvýšeným sebevědomím a ze všech šla cítit zlepšená nálada. To se projevilo hned v začátku, kde jsme také vyhráli čtyřhry a bodovali jsme i dál a tentokrát jsme soupeři nedali příliš šancí na zdramatizování utkání a po delší době jsme mohli oslavit jasné vítězství.
Tentokrát jsme nastoupili pravděpodobně v nejsilnější možné sestavě, kdy Evu Dvořákovou, Michala Gerháta a Jarmila Vysloužila doplnil Hynek Čada, který si stále udržuje vysokou výkonnost a všichni domácí hráči v tomto utkání podali spolehlivé výkony.

Konečný Výsledek: SK Přerov F - SDH Hlinsko C - 13:5
Body Přerova: čtyřhry - 2:0, Hynek Čada - 3:1, Michal Gerhát - 3:1, Jarmil Vysloužil - 3:1, Eva Dvořáková - 1:2, WO - 1:0



Těší nás že jsme prolomili špatnou sérii a propad tabulkou. Nyní nás čeká volný týden, který využijeme k tréninku a k přípravě na další utkání, které sehrajeme v pátek 21.2. doma proti silnému soupeři z Hranic.
Michal Gerhát, SK Přerov.