Jdi na obsah Jdi na menu

Tomáš Jarolím a Dalibor Skopal pojedou na Hry VIII. letní olympiády dětí a mládeže do Brna

20. 6. 2017

V termínu 24.6. - 29.6. 2017 se naši reprezentanti Dalibor Skopal a Tomáš Jarolím zúčastní Her VIII. letní olympiády dětí a mládeže v Brně, kteří byli na tuto akci nominováni  Olomouckým krajem.

Hry VIII. letní olympiády dětí a mládeže České republiky se uskuteční v metropoli Jihomoravského kraje v Brně. Pořadatelé vypsali 22 sportovních odvětví (atletika, badminton, baseball, basketbal, cyklistika, florbal, fotbal, házená, jachting, karate, kolečkové brusle, moderní gymnastika, orientační běh, plavání, plavání hendikepovaných, sportovní gymnastika, sportovní střelba, stolní tenis, synchronizované plavání, tenis, triatlon, volejbal). Předpokládaná účast je téměř 4500 sportovců a trenérů.

Soutěže ve stolním tenise se uskuteční v hale Univerzitního kampusu Masarykovy univerzity v Brně - Bohunicích. Je nám ctí, že tak významné mládežnické sportovní akce se mohou zúčastnit i členové našeho oddílu, protože v jednotlivých kategoriích  mohou každý Kraj v ČR reprezentovat pouze 2 hráči . Přejeme jim mnoho úspěchů a jejich výsledky budeme pozorně sledovat.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář